Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Туризм – це звучить гордо

Туризм – це звучить гордо
ВІДЕО ДНЯ

Ужгородський національний університет впевнено ввійшов за рейтинговими показниками до двадцятки кращих вишів України. Серед структурних підрозділів університету одним із фаворитів є факультет туризму та міжнародних комунікацій, авторитет якого підтвердила цьогорічна вступна кампанія. Після старту навчального року, 27 вересня, у Всесвітній день туризму, на факультеті відбулось грандіозне свято вшанування дуже потрібної і затребуваної професії, завдяки якій  подорожуючим відкриваються далекі і близькі горизонти.

На стадіоні факультету студентів, викладачів та гостей свята вітали заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай, заступник директора Департаменту економіки і торгівлі – начальник управління туризму та курортів Закарпатської облдержадміністрації Любов Когуч, декан факультету Наталія Габчак. Були грамоти, премії, подарунки, квіти, вітання та позитивні емоції… Потім на арену вийшли першокурсники спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа, які продемонстрували свої щедрі пісенно-декламувально-танцювальні таланти. Нове поповнення факультету посвятили в першокурсники та туристи. Відтак були розваги, конкурси, зокрема на спритність встановлення туристської палатки – невід’ємного атрибуту подорожуючих. Відбулися також змагання з міні-футболу на приз декана, який у запеклій боротьбі виборола команда старшокурсників.

Реклама

Цьогорічні урочистості з нагоди Всесвітнього дня туризму засвідчили, що факультет туризму та міжнародних комунікацій йде у ногу з часом, тримає руку на пульсі нових туристичних віянь та тенденцій.

Автор: Василь Гарагонич

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно