Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Flex Family Day – грандіозний подарунок до ювілею

Flex Family Day – грандіозний подарунок до ювілею
ВІДЕО ДНЯ

11 липня 2012 року трапилась історична, а в дечому визначальна для життя міста Мукачева подія – презентація першої робочої лінії на заводі «Flextronics». Тоді, напевно, не кожен усвідомлював, до яких масштабів розростеться підприємство з іноземними інвестиціями, яке на сьогоднішній день без перебільшення можна назвати головною бізнесовою гордістю міста над Латорицею. З нагоди 5-ої річниці виробничої діяльності в Мукачеві компанія «Flex» підготувала для своїх працівників грандіозний подарунок – чудове свято під назвою «Flex Family Day».

На стадіоні ДЮСШ на всіх працівників «Flex» та членів їхніх родин очікувало чудове свято з морем подарунків та позитиву.  До речі, свято, яке до сьогодні не мало аналогів, в Закарпатській області зібрало понад п’ять тисяч осіб. Організатори подбали, щоб кожен учасник знайшов собі захоплення по душі. Дітлахи з радістю дізнавались про фейс-арт та аквагрим, в той час поки дорослі насолоджувалися якісною музикою у виконанні кавер-групи «The Bigos Band» із міста Львів. До того ж всі охочі, як дорослі так і малі, могли поласувати смачними стравами української та світових кухонь. Так, малеча залюбки смакувала улюбленими піцою, соками, пиріжками та морозивом, у той час, як їх батьки куштували плов, шашлик із овочами та мексиканське «буріто».

Реклама

Ще однією родзинкою свята став кількатисячний флешмоб за участі працівників «Flex». Гості свята стали на завчасно підготовленій локації таким чином, щоб вдалось відтворити слово «Flex», а дрон, що знімав усе дійство з висоти пташиного польоту, зафіксував грандіозний перформенс. Але флешмобу передувала ще одна подія, дуже вагома для життя двох людей. Молодий хлопець Іван Бігарій перед повним стадіоном людей зробив пропозицію «руки та серця» своїй дівчині Анастасії Ціцей. Таким чином «Flex Family Day» став відправною точкою ще для однієї майбутньої щасливої української родини.

На завершення на сцену вийшов, напевно, найочікуваніший гість того вечора - мегапопулярний виконавець DZIDZIO, який своїми піснями запалив публіку в прохолодний осінній вечір. Співак протягом всього виступу дарував глядачам окрім позитивних емоцій ще й цікаві подарунки, при цьому не забуваючи дякувати знову і знову «Flex» за прекрасно організоване свято.

Реклама

Глядачі з посмішками на обличчі покидали стадіон, а «Flex» вчергове довів, що це не лише світовий лідер із контрактного виробництва електроніки, але й компанія, що дбає про своїх працівників.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно