Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Цьогоріч на Мукачівщині та Виноградівщині на воді загинуло 12 дітей

Цьогоріч на Мукачівщині та Виноградівщині на воді загинуло 12 дітей

Цьогоріч на Мукачівщині та Виноградівщині на воді загинуло 12 дітей
Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, впродовж 21 червня чергові трагічні звістки про утоплення людей на водоймах надійшли з...

Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, впродовж 21 червня чергові трагічні звістки про утоплення людей на водоймах надійшли з Мукачівщини та Виноградівщини.

ВІДЕО ДНЯ

О 18:15 в оперативно-рятувальну м. Мукачево повідомили про утоплення в р. Латориця в районі провулку Г. Шенборна 22-річного мешканця с. В. Лучки. Тіло утопленика було піднято на поверхню водолазним відділенням аварійно-рятувальної водолазної станції № 2 м. Ужгород.

А близько 23 години чергова тривожна звістка надійшла з с. Тросник, що на Виноградівщині, де із ставка місцеві мешканці вилучили тіло 34-річного жителя села Дротинці. Обставини загибелі людей з’ясовують правоохоронці.

Реклама

Як розповів керівник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей, з початку року в Закарпатській області вже потонуло 29 людей, серед яких 12- малолітні діти. Левова частка трагічних випадків сталася через власну безпечність та ігнорування правил поведінки на воді самих же загиблих. У більшості випадків, загибель дітей пов’язана із недостатньою увагою батьків, які нерідко дозволяють малолітнім самостійно відпочивати без нагляду дорослих, або ж під час спільного відпочинку не слідкують за іграми своїх малюків.

ГУ МНС в Закарпатській області вкотре звертає увагу громадян на дотримання правил поведінки на водоймах. Зокрема слід бути вкрай обережними, перед купанням слід обстежити водойму й переконатися, що під водою немає каміння, залізяк, гострих кілків або ж мілин. Ні в якому разі не пірнайте в невідомих місцях або після тривалого перебування на сонці. Слід уникати води зі швидкою течією та ніколи не плавати наодинці, особливо якщо немає впевненості у своїх силах. Не варто купатися в нетверезому стані. Постійно стежте за поведінкою дітей біля води.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно