Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві функціонує дещо незвичне громадське об’єднання

У Мукачеві функціонує дещо незвичне громадське об’єднання
Сиділи дві подруги, смакували чудовий ароматний напій і думали: «Треба щось зробити таке, щоб у цьому бурхливому потоці життя не втратити одна одну...». Вирішили створити щось спільне: організувати...

Сиділи дві подруги, смакували чудовий ароматний напій і думали: «Треба щось зробити таке, щоб у цьому бурхливому потоці життя не втратити одна одну...». Вирішили створити щось спільне: організувати жіночий клуб. Але якого формату, з якою метою? Відірвати жінок від каструль і дати їм можливість реалізувати себе?

ВІДЕО ДНЯ

Дівчата вдало переформували відомий вислів «Краса врятує світ», – і з'явилися складова майбутнього клубу, його кредо: «Врятуй світ своєю красою». А невдовзі у Мукачеві народилось і нове, зареєстроване громадське об'єднання – жіночий клуб краси та здоров'я «Богиня», президенткою якого обрали Наталію Васько, заступницею – Тетяну Ратушняк.

Клуб виник не просто так, за помахом чарівної палички – наші дівчата поступово об'єднували тренерів і уважно прислухались до побажань та пропозицій щодо роботи но-вого утворення та миттєво реагували: кількість і якість послуг, які надає клуб, постійно зростає, – у цікавий та смачний «салат краси і здоров'я» постійно додаються нові «інгредієнти». Клуб виник не просто з нічого: ідея створення подібного формату вже досить давно «зависла» у повітрі. Недарма на цікавій презентації деякі гості зізналися, що теж мріяли зробити щось подібне.

Реклама

Але що ж пропонує «богиням» клуб? Багато чого! Входжу тихенько, навшпиньки (щоб не заважати!), читаю «настінні буклети» – перелік послуг клубу. Розмірковую, придивляюсь. Танці різних напрямків: сучасні, джазові, східні, латинські, стриппластика. Висловлювання емоцій мовою тіла. Дівчата в групах танцю – різні: високі, низькі, стрункі та менш... Чому ж оці різні жінки полюбляють танцювати? Можливо, їх об'єднує радість руху, оптимізм та пластика...

А ось чудовий комплекс вправ для «хребетного стовпа та суглобів», для відновлення душевної рівноваги, розвитку уяви, виховання самоконтролю… - це вже – релакс-гімнастика, плюс – гімнастика для вагітних та жінок після-родового відновлювального періоду.

Реклама

Ну що ж! Бажають наші кохані бути більш гнучкими, подобатися чоловікам, мати комфорт у душі, відчувати себе набагато молодшими… Вони ще й в долоні плескають під час занять! Можливо, за принципом: дякуємо собі, що ми є!

А чи маєте бажання навчатись елементам кікбоксингу в елегантній формі, без суперника? Відчути себе у битві з тінню? А також зміцнити м'язи, схуднути, засвоїти навички самозахисту? І все це – під сучасну музику, в шаленому ритмі. Тоді займіться аеро-кікбоксингом.

Якщо вам до вподоби силові програми для всіх груп м'язів - відвідуйте курс шейпінгу. Для кожної зони тіла використовується набір вправ, який дозволяє домогтися найбільшого ефекту на проблематичній ділянці.

Реклама

Дівчата плескають у долоні, а я тихенько проходжуюсь, щось шукаю.

На столику – фотоальбом. Передивляюся. Світлини сміливо відверті, художньо високоякісні. Це – фотосесії у жанрах «ню» та «гламур». Що стимулює фотографуватись в художньо-відвертих позах, без зайвого одягу? Бажання показати гарні лінії та пропорції свого, майже досконалого тіла? Бажання порадувати око та витончений смак ближнього? Можливо – бажання самоствердитись?.. Так. Так! Бути впевненою у собі: «Я така гарна! Будьте і ви такими!».

У мене вже голова обертом іде, а перелік послуг все ще не закінчено. Кабінет краси. Звичайно ж – з діагностикою обличчя та доглядом за ним. Жіночий психолог. Вечірні дискотеки для тих, кому за 30...

Всі «богині» такі різні й такі чудові! Стоять, після тренування, вже одягнуті, розмовляють і не поспішають додому. Певно, комфортно себе почувають у стінах клубу? «Якби я мала достатньо часу, сиділа би тут зранку до вечора!»…

Що їх об'єднує? Чому їм так багато треба?

Жінки більш чутливі до слова й до знаків уваги, вони запрограмовані на компліменти. Тому й хочуть бути гарними та привабливими, щоб отримати від чоловіків вищу похвалу, відчувати впевненість у собі, в своїх неперевершених жіночих якостях.

Останнім часом почав змінюватися образ життя клубу: поступово збільшується кількість чоловіків. Раптом виявилося, що справжні чоловіки допомагають реалізації жіночих мрій. .Чому? А справа в тому, що не ми, чоловіки, обираємо собі жінок, а вони обираюсь нас для себе, – такі вже у них чари. Приємні чари! І як приємно інколи бути під владою тих чудових дівочих, жіночих чарів... Тож, хлопці, вважайте за честь, що нас обрали!

Реклама

Олександр Дулішкович

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно