Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Діти з малозабезпечених сімей Мукачева відпочинуть у “Мрії”

Діти з малозабезпечених сімей Мукачева відпочинуть у “Мрії”

Діти з малозабезпечених сімей Мукачева відпочинуть у “Мрії”
Почесний громадянин Мукачева Віктор Балога постійно дбає про підростаюче покоління. Як тут не згадати щорічні подарунки випускникам шкіл міста і району, їх класним керівникам, які він здійснює...

Почесний громадянин Мукачева Віктор Балога постійно дбає про підростаюче покоління. Як тут не згадати щорічні подарунки випускникам шкіл міста і району, їх класним керівникам, які він здійснює спільно з народним депутатом України Василем Петьовкою. А також подарунки кожного року переможцям та призерам предметних олімпіад – обласних та Всеукраїнських, спортивних змагань і турнірів.

ВІДЕО ДНЯ

Тривають літні канікули. Добре, що за нинішньої скрути окремі підприємства Мукачева і Мукачівського району знаходять кошти для придбання путівок у оздоровчі табори для дітей своїх працівників. Але є ще категорія малозабезпечених, багатодітних сімей, батьки яких неспроможні купити досить дорогі путівки для своїх малят. І про них подумав Віктор Іванович. З його ініціативи придбано путівки в дитячий оздоровчий комплекс «Мрія» – по 50 для дітей Мукачева і малят Мукачівського району.

Зовсім нещодавно у великому залі міської Ратуші відбулося вручення путівок в табір «Мрія» батькам та їх дітям. Заступник міського голови Михайло Лабош відзначив, що оздоровити дитину сьогодні не всім по кишені. Досить сказати, що серед усіх оздоровчих таборів краю путівки в «Мрію», що є комунальним підприємством міської ради Мукачева, найдешевші і все одно за 21 добу потрібно заплатити 1848 гривень. Це добре знає та розуміє Віктор Іванович Балога. Тому виділив для оздоровлення дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей Мукачева і району майже 200 тисяч гривень. Путівки малятам вчора вручав також заступник голови Мукачівської районної ради Василь Бігунець. Гарного вам відпочинку в «Мрії», малята!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно