Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді "накрили" склад із контрабандними сигаретами

ВІДЕО ДНЯ

Обшук складських приміщень в Ужгороді здійснювався співробітниками оперативного-розшукового відділу «Ужгород» спільно з прикордонниками Чопського загону та фіскальною службою. 

У результаті слідчих дій в асбестових трубах, перероблених кустарним способом під рулони паперу, виявлено значну кількість цигарок. Частина тютюну, ймовірно контрафактного, виробництва під виглядом румунських «D&B», частина – акцизний «Rothmans».

Реклама

Наразі із майже сотні труб розібрано трохи більше половини. Кількість тютюнових виробів встановлюється, – повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Крім цього, на складі виявлено станки, приладдя та технічні засоби, за допомогою яких звичайні труби перетворювались на рулони, щільно «нашпиговані» цигарками. Горе-майстри досить сумлінно підійшли до процесу виготовлення цих конструкцій, демонструючи високий рівень «професіоналізму».

Реклама

Оперативники продовжують різного роду заходи, спрямовані на з’ясування всієї ланки протиправної діяльності, починаючи від виготовлення цигарок і до встановлення точок збуту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно