Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Померла відома закарпатська журналістка

Померла відома закарпатська журналістка

Ірина Густі все життя віддала журналістиці. Її вибір невипадковий. Адже відомим журналістом був і її батько – Василь Звонар. Тож після завершення навчання в Ужгородському університеті одразу прийшла в газету. Спочатку працювала в найвпливовішій на той час «Закарпатській правді». А потім були «Новини Закарпаття». 

ВІДЕО ДНЯ

Сюди Ірина Василівна прийшла в перші дні заснування газети. Чи не всі покоління газетярів пам’ятають, що в ті часи «Новини» були ковтком повітря для тисяч наших краян. Тут можна було віднайти забуті імена, факти про замовчувані раніше події, газета дивувала новими сміливими проектами. 

Ірина Густі – одна із найпрацьовитіших журналісток – взяла на себе чималий шмат роботи. Це були й теми охорони здоров’я, і освіти, і науки, і культури. Але завжди понад усе Ірину Василівну цікавили людські долі та проблеми. Тому про цю авторку знають і освітяни, і культурні діячі, і прості люди із якогось гірського села на Верховині. А ще у журналістки було багато читачів, про що свідчила редакційна пошта.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві помер Заслужений вчитель України

Ірина Густі завжди була готова допомогти, порадити, підтримати. Її талант і доброту неможливо забути – ні колегам, ні героям її розповідей, ні тим, хто приходив зі своїми проблемами до Ірини Василівни. 

Реклама

7 жовтня Ірини Густі не стало. Ірина Густі - кращий журналіст року – 2004. Нагороджена Відзнакою ІІІ ступеня Державного комітету телебачення і радіомовлення України за заслуги у розвитку інформаційної сфери у 2005 році, член Національної спілки журналістів України. 

Прощання відбудеться в Ужгороді 10 жовтня о 15:00 в залі панахид на Кальварії.

Померла відома закарпатська журналістка – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно