Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві рятувальники ліквідували пожежу на об’єкті з масовим перебуванням людей

У Тячеві рятувальники ліквідували пожежу на об’єкті з масовим перебуванням людей

У Тячеві рятувальники ліквідували пожежу на об’єкті з масовим перебуванням людей
ВІДЕО ДНЯ

11 жовтня, служби життєзабезпечення Тячівського району,  спільно з дирекцією районного територіального центру соціального обслуговування, що розташований на вул. Леонтовича у м. Тячів,  провели пожежно-тактичні навчання з особовим складом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у  Закарпатській області.

У заході взяли участь 10 чоловік особового складу та 2 автоцистерни від місцевих рятувальників, представники Тячівської філії ТОВ «Закарпатгаз Збут», бригада районних електромереж та лікарі швидкої медичної допомоги, – зазначає Управління ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Основною метою навчань було удосконалення навичок реагування оперативних служб на надзвичайні ситуації, зокрема пожежі, а також відпрацювання спільних дій з обслуговуючим персоналом територіального центру.

За тактичним задумом на території установи виникло загорання. Осередок пожежі знаходиться у кімнаті, де перебувають літні люди, котрі самостійно покинути будівлю не в змозі, тож персонал проводить евакуацію мешканців та основної частини робітників на свіже повітря. Рятувальники, що першими прибувають на місце пожежі, проводять евакуацію  решти мешканців центру та виносять на ношах жінку, котра не може самостійно пересуватись.

Реклама

Пожежа супроводжується сильним задимленням, тож вогнеборці формують ланку газодимозахисної служби для забезпечення гасіння пожежі в приміщенні. Одночасно здійснюється гасіння пожежі та захист від поширення вогню на сусідні приміщення. Травмованим надавалася допомога лікарями швидкої допомоги, які також прибули за умовним тривожним викликом.

Підбиваючи підсумки проведеного заходу рятувальники повідомили, що основна мета навчань досягнута. Також перевірено правильність дій персоналу об’єкту, саме від яких і залежить збереження життя і здоров’я мешканців реабілітаційного центру в умовах виникнення реальної пожежі.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно