Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Конфлікт двох угруповань у Львові: серед затриманих можуть бути закарпатці

Конфлікт двох угруповань у Львові: серед затриманих можуть бути закарпатці

У Львові поліцейські близько 18:00 неподалік центру міста затримали групу людей з кастетами, ножами і ланцюгами.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Львівській області, близько 17:30 надійшло повідомленням про підозрілих людей, які можуть мати із собою зброю. На місце виїхали патрульні, слідчо-оперативна група та працівники інших служб.

За вказаною адресою виявили дві агресивно налаштовані одне проти одного групи молодих людей, між якими утворили ланцюг. При спробі встановити їхні особи та перевірити в них наявність заборонених предметів вони спробували втекти, однак марно.

Реклама

"У двох груп налаштованих одне проти одного виявили предмети, які ззовні схожі на холодну зброю (ланцюги, кастети, ножі, частини від сокири), газові балончики та предмет, схожий на пістолет", - йдеться у повідомленні.

Кілька десятків осіб доставили до відділків поліції для встановлення обставин. Зазначається, що вдалося уникнути масової бійки. 

Реклама

У свою чергу, "Радіо Свобода", посилаючись на правоохоронців, повідомляє, що у Львові затримали близько 50 осіб біля будівлі "Автономного опору", активістів організації серед них немає.

«Серед затриманих осіб немає жодного активіста «Автономного опору», але ми від 17:30 заблоковані у дворі, де розташована наша крамниця. Поліція провела тут перевірку і виявила якийсь пістолет, який нам не належить. Це якась перероблена зброя. У мене таке враження, що зараз мене та інших наших активістів повезуть на допит», – заявила Радіо Свобода активіст «Автономного опору» Ярина Волошин.

Тим часом ТСН із посиланням на правоохоронців повідомляє, що серед затриманих є і члени організації "Автономний опір". Затримання молодиків відбувалося у дворі біля магазину, який належить представникам цієї організації. Також серед затриманих є представники праворадикальних сил. Уже відомо, що частина активістів – зі Львівщини, частина приїжджі – із Закарпаття. Молодиків помістили в поліцейські автобуси, а ті, сідаючи, співали революційну пісню "Шалійте, шалійте, скажені кати". Затриманих відвезли до відділів поліції, де з ними проводять слідчі дії.

Реклама

Раніше вчора у соцмережах співкоординатор фонду «Восток-SOS» Костянтин Реуцький розмістив фото, на яких поліція, за його словами, оглядає осіб неподалік будівлі «Автономного опору» у Львові. Реуцький також повідомив, що «близько 20 активістів «Автономного опору» поліція заблокувала у дворі будинку».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно