Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські водії можуть спати спокійно…суд заборонив блокувати колеса авто

Мукачівські водії можуть спати спокійно…суд заборонив блокувати колеса авто

Мукачівські водії можуть спати спокійно…суд заборонив блокувати колеса авто
У Мукачеві колеса автомобілів, залишених без догляду і припаркованих з порушенням правил дорожнього руху, більше блокувати не будуть. Таке рішення прийняв суд, задовольнивши цим протест...

У Мукачеві колеса автомобілів, залишених без догляду і припаркованих з порушенням правил дорожнього руху, більше блокувати не будуть. Таке рішення прийняв суд, задовольнивши цим протест прокуратури.

ВІДЕО ДНЯ

Подібні преценденти вже мали місце в Закарпатті. Зокрема, кілька років тому блокувальний пристрій в Ужгороді встановили на автомобіль генерала міліції Дмитра Дорчинця. Тоді пан генерал через суд домігся навіть грошової компенсації за протиправні дії відповідних служб, яких за іронією долі «кришувала» міліція.

Нагадаємо нашим читачам, ще навесні 2008 року рішенням сесії Мукачівської міськради було затверджено "Порядок використання блокувальних пристроїв для транспортних засобів, залишених без догляду і припаркованих з порушенням правил дорожнього руху".

Реклама

Прокуратура міста Мукачева на це рішення  винесла протест, оскільки воно було прийнято з порушенням Конституції та інших законів України.

Рішення сесії міської ради відмінили, мотивуючи це тим, що було порушено статті Конституції України, Цивільного кодексу та Кодексу України з адміністративних порушень, - про це інтернет-видання «Панорама Мукачева» повідомила помічник прокурора міста Мукачево Оксана Брінчак.

Реклама

Мукачівські «блокувальними» добряче набридли автомобілістам, з якими у них час від часу виникали сутички, тому дане рішення суду водіями і автовласниками буде сприйнято «на ура»!

Яна Осадча

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно