Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На розі Шевченка та Толстого дев’ятка «поцілувала» шкоду

На розі Шевченка та Толстого дев’ятка «поцілувала» шкоду
Нещодавно одне з мукачівських рекламних агентств підтримало всеукраїнську кампанію за дотримання водіями транспортних засобів правил дорожнього руху. На біг-бордах розміщених вздовж траси Київ-Чоп на...

Нещодавно одне з мукачівських рекламних агентств підтримало всеукраїнську кампанію за дотримання водіями транспортних засобів правил дорожнього руху. На біг-бордах розміщених вздовж траси Київ-Чоп на чорному фоні були розміщені слова «Водій! Не поспішай їхати швидше, ніж літає твій ангел!»

ВІДЕО ДНЯ

Мукачівські колеги підтримали почин своїх київських товаришів і це дуже важливо. Адже бачать, як в останній час водії нехтують правилами дорожнього руху. На жаль наші водії, поспішаючи, забувають про правила дорожнього руху.

Ось і вчора, 1 липня, зранку на перехресті вулиць Шевченка та Толстого, в Мукачеві, трапилось ДТП. Водій автомобіля ВАЗ 2109, порушивши правила дорожнього руху, створив аварійну ситуацію «поцілувавши» автомобіль Skoda Fabia. На щастя ДТП обійшлась без жертв. Обидві водії жінки транспортних засобів обійшлись переляком. Що не скажеш про автівки, які після аварії відремонтувати обійдеться в немалу копійчину.

Реклама

Олесь Гладинець

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно