Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві з’явиться ще одна фотостудія

В Мукачеві з’явиться ще одна фотостудія
Кожна людина намагається закарбувати найвизначніші події свого життя не тільки в своїй пам’яті, але й на фото. Для багатьох – це спосіб самовираження. В Україні загалом та в Закарпатті зокрема...

Кожна людина намагається закарбувати найвизначніші події свого життя не тільки в своїй пам’яті, але й на фото. Для багатьох – це спосіб самовираження. В Україні загалом та в Закарпатті зокрема розвинувся цілий напрямок митців, для яких існує одна мова – мова фотографії. Всі вони по-своєму бачать і розуміють оточуючих, живуть у власному, оригінальному, яскравому та чорно-білому світі.

ВІДЕО ДНЯ

Гуляючи Мукачевом, часто можна побачити людей з фотоапаратами. Це й не дивно. Адже всі вони бачать світ крізь призму об’єктиву. Цей напрямок є дуже перспективним і швидко та динамічно розвивається. Завдячувати цьому ми маємо справжнім ентузіастам.

Одними з таких є брати В’ячеслав та Михайло Леньо, котрі вже давно зарекомендували себе як справжні професіонали. Зважаючи на те, що центрів розвитку фотомайстерності в Мукачеві до сьогодні небагато, брати вирішили започаткувати фото- та відеостудію «Знято». Відкриття цього проекту відбудеться 27 червня о 16.00 годині за адресою: м. Мукачево, вул. Миру, 27.

Реклама

Організатори заходу подбали про те, щоб кожен охочий отримав максимум насолоди від відкриття. Тож на святі ви зможете побачити виступи першої красуні Мукачева Мальвіни Кушнір, команди КВК «БезУмная молодежь», професійну фотовиставку власників студії, а також прийняти участь у розіграші призів. Інформаційним партнером заходу є закарпатська газета «Панорама» та інтернет-видання «Панорама Мукачева».

Отож запрошуємо всіх бажаючих відвідати подію та скористатися послугами студії!

Реклама

Довідка від «Панорами Мукачева»:

Перше фото було зроблено ще в 1822 році, але не збереглося до наших днів. За вдалий винахід ми завдячуємо французу Нісефору Ньєпсу. В Україну фотографію принесли чужоземці, і на даний момент техніку цього мистецтва викладають у ВНЗ, існують спеціальні курси та клуби фотолюбителів.

Тетяна Соловйова, організатор заходу

Джерело: Закарпатська газета «Панорама»

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно