Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відбувся фестиваль „Парад професій – 2010”

У Мукачеві відбувся фестиваль „Парад професій – 2010”
16 червня 2010 року відбувся обласний фестиваль „Парад професій - 2010”, який проходив в державному навчальному закладі “Мукачівський професійний ліцей”. Організаторами виступили методисти...

16 червня 2010 року відбувся обласний фестиваль „Парад професій - 2010”, який проходив в державному навчальному закладі “Мукачівський професійний ліцей”.

ВІДЕО ДНЯ

Організаторами виступили методисти обласного управління професійно-технічної освіти Йолана Кішко та Ольга Слюсарева. Учасниками параду були представники 18 професійно-навчальних закладів області, які яскраво презентували робітничі професії кухаря, кондитера, слюсаря з ремонту автомобілів, монтажника радіоелектронної апаратури, столяра будівельного.

В заході взяли участь представники Мукачівського міського та районного центрів зайнятості Оксана Пехньо, Надія Гуменюк та Тетяна Перець.

Реклама

Директор Мукачівського МЦЗ Оксана Пехньо повідомила про потребу в робітничих професіях, про спільне вирішення питань навчання та перенавчання молоді та безробітних на базі професійно-навчальних закладів міста за робітничими професіями, які є актуальними на ринку праці. Також присутні ознайомилися з можливістю працевлаштування молоді на дотаційне робоче місце за рахунок коштів з державного бюджету.

Учасники фестивалю були нагороджені дипломами різних номінацій, а господарі - дипломом за професійну майстерність при демонстрації майстер-класу з професії “кухар”.

Реклама

Протягом тривалого часу ведеться тісна співпраця центрів зайнятості з професійно-технічними закладами міста, так як нашим спільним завданням є підняття престижу робітничих професій.

Надія Гуменюк, начальник відділу активної підтримки безробітних Мукачівського МЦЗ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно