Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині вшановували медиків

На Мукачівщині вшановували медиків
Районна влада Мукачівщини вшанувала працівників галузі охорони здоров'я з професійним святом – Днем медичного працівника. З цієї нагоди у великому залі райдержадміністрації відбулися урочисті збори...

Районна влада Мукачівщини вшанувала працівників галузі охорони здоров'я з професійним святом – Днем медичного працівника. З цієї нагоди у великому залі райдержадміністрації відбулися урочисті збори та концерт.

ВІДЕО ДНЯ

Медиків привітав голова районної ради Іван Петрович Михайло. Відзначаючи постійну подвижницьку працю представників охорони здоров'я, він відзначив, що районна влада не залишається осторонь розв'язання проблем медичної галузі.

– Ми постійно працюємо над тим, аби забезпечити медичні заклади сучасними лікувально-діагностичними апаратами та підвищити соціальний статус медичних працівників, – підкреслив голова районної ради.

Реклама

Зі словами вітань до медичної громадськості звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Едуард Дуда. Він підкреслив, що професія медика – найгуманніша, адже саме вони, виконуючи свій професійний обов'язок, стоять на сторожі найціннішого, що є в кожного із нас, – життя і здоров'я. Побажав усім працівникам галузі щастя, добра, професійного успіху та поваги і вдячності від пацієнтів.

Представники районної влади не обмежилися привітаннями. Окрім традиційних Грамот та Подяк, вручили керівникам медичних закладів району лікувально-діагностичне устаткування. Його придбали за рахунок коштів районної Програми зміцнення матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров'я Мукачівського району до 2011 року.

Реклама

Начальник відділу охорони здоров'я райдержадміністрації Вікторія Лані від імені громадської організації Товариства медичних працівників Мукачівського району відзначила кращих фахівців охорони здоров'я району подяками та пам'ятними дарунками.

Також за значний особистий внесок у розвиток галузі та розбудову закладів охорони здоров'я вона вручила окремим сільським і селищним головам подарунки від громадської організації.

Іван Данилюк

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно