Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті визначили перевізників на обласних маршрутах

31 жовтня в Закарпатській ОДА відбулося засідання обласного конкурсного комітету із визначення перевізників на 31 автобусний маршрут загального користування (внутрішньообласні маршрути).

ВІДЕО ДНЯ

На участь у конкурсі перевізники-претенденти подали 15 пакетів документів. Рішення щодо переможця конкурсу схвалювалося по кожному маршруту окремо.

За результатами конкурсу на 13 об’єктах – автобусних маршрутах міжміського та приміського сполучення, які виходять за межі районів, визначено переможців: ПАТ «Ужгородське АТП-12107», ПрАТ «Виноградівське АТП-12144», ФОП Йовбак І.П., ТОВ «Ерабус», ФГ «Мирон», ФОП Довбей В.В., ФОП Бахтін А.В, ПП «ШІК-ТРАНС», ФОП Капустей Ю.Д, ФОП Железняк М.І.

Реклама
Читайте також:
На маршруті "Мукачево-Рахів" курсуватиме новий автобус із туалетом всередині

Згідно з рішенням комітету, зокрема на 8 маршрутах з перевізниками укладатиметься договір на 1 рік, оскільки їх пропозиції не відповідали основним умовам – наявність транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями та відповідність характеристикам основного транспортного засобу резервних автобусів.

Реклама

Перевізникам також рекомендовано усунути ці недоліки до укладання договору. Крім того, конкурсний комітет вирішив оголосити повторний конкурс на ті маршрути, на які не надійшло пропозицій від перевізників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно