Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Металопластикові вікна від "Кружік": тепло у Вашому домі

Металопластикові вікна від "Кружік": тепло у Вашому домі

«Готуй сани влітку», – так каже народна прикмета. А осінь багатьом людям підказує, що потрібно вже готуватись до холодної зими, щоб потім не дивуватись від холоднечі у кімнаті та високих рахунків за комунальні послуги. Тож, компанія КРУЖІК допоможе Вам у тому. Щоб у Вашій домівці було тепло. А Ви могли і заощадити.

ВІДЕО ДНЯ

Постійне вдосконалення виробництва дозволило знизити собівартість металопластикових вікон. Крім того, ціни на них варіюються в широкому діапазоні залежно від класу профілю, конфігурації та комплектації віконної конструкції. Тому в останні роки металопластикові вікна стали значно доступнішими. Не можна не відзначити, що вікна компанії КРУЖІК у цьому плані характеризуються оптимальним співвідношенням ціни та якості. Саме тому компанія використовує високоякісні вітчизняні профілі VIKNALAND, завдяки яким при низькій ціні можна отримати хороший результат.

Теплофізичні властивості полівінілхлориду (ПВХ), структура віконного профілю, конструктивні особливості склопакетів і можливість нанесення енергозберігаючого покриття на скло – усі ці фактори в комплексі роблять пластикові вікна чудовими тепло-ізоляторами.

Реклама

Металопластикові вікна наділені також відмінними звукоізоляційними властивостями, що особливо актуально для мешканців великих міст. Вікна від КРУЖІК з профілів VIKNALAND виготовляються на сучасному європейському обладнанні з матеріалів та комплектуючих провідних світових виробників. Якість виробів ретельно відстежується на всіх етапах виробництва. Тому при відповідній комплектації такі вікна максимально ефективно захищають приміщення від холоду, сторонніх шумів та несанкціонованого проникнення. Більшість металопластикових вікон мають декілька стулок з одним або декількома видами відкривання. Якщо необхідності у відкриванні вікон немає, вікна виготовляються глухими. Крім усіх технічних достоїнств металопластикових вікон існують також широкі можливості їх зовнішнього оформлення. Різноманітні конфігурації та форми віконних конструкцій (від стандартних прямокутних до аркових і круглих), а також різні колірні рішення (аж до відтінків і навіть фактури натуральної деревини), які можна реалізувати за допомогою ламінування ПВХ-профілю, дозволяють металопластиковим вікнам ідеально відповідати будь-якому інтер’єру та екстер’єру.

Варто зазначити, що вікна від КРУЖІК унікальні тим, що у них є можливість відкривати стулки в різний спосіб. Саме це підвищує зручність і функціональність віконних конструкцій.
Вікна компанії КРУЖІК з п’ятикамерного профілю VIKNALAND А 70 – це найвища якість для абсолютного комфорту та затишку вашої оселі. Вони забезпечують максимальне енергозбереження, відмінну звукоізоляцію та високу міцність конструкції.

Реклама

Вікна КРУЖІК з п’ятикамерного профілю VIKNALAND В 70 – це теплий дім та відмінний захист від шуму. Забезпечує максимальний теплозахист приміщення, а також високу звукоізоляцію за рахунок багатокамерності та загальної товщини профілю.

Для споживача дуже важливо, щоб тепло зберігалось в домі. Тому компанія КРУЖІК пропонує надійні склопакети з теплоізоляційними властивостями. Тому, вибираючи вікна, варто визначитись, який Вам необхідний тип склопакета. У житлових приміщеннях для максимального збереження тепла рекомендується встановлювати двокамерний склопакет або ж однокамерний з енергозберігаючим склом. Вікна зі склопакетами з недостатньою теплоізоляцією запотівають взимку та створюють незручності своїм власникам. Якісно установлений склопакет гарантує додаткову шумо- та теплоізоляцію.

Склопакет – це основа енергозбереження, адже він займає 80-90% площі вікна, а значить, саме від якостей залежить технічні характеристики всього вікна та кількість втраченого тепла з приміщення. Завдяки спеціальному екологічно безпечному і невидимому неозброєним оком напиленню зі срібла та інших металів, енергозберігаючі склопакети Глас Трьош та Склоресурс значно знижують втрати тепла з приміщення взимку. Таким чином, якщо в приміщенні встановлено автономне опалення, заощаджуються витрати на опалення. Якщо ж опалення централізоване, то температура в приміщенні збільшується на кілька градусів. А влітку збереже холод.

Реклама

Варто зауважити, що не тільки профілі, але й комплектуючі й фурнітура вікон від КРУЖІК пройшли всі необхідні випробування і сертифікування в Україні.

Тож щоб у хаті і взимку було і безшумно, і тепло, обирайте вікна від КРУЖІК. Адже це надійні високоякісні вікна за доступною ціною.

*На правах реклами

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно