Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Пустощі із сірниками 7-річної дитини на Закарпатті призвели до великої пожежі

Пустощі із сірниками 7-річної дитини на Закарпатті призвели до великої пожежі

Пустощі із сірниками 7-річної дитини на Закарпатті призвели до великої пожежі
ВІДЕО ДНЯ

Щодня підрозділи ДСНС України ліквідовують сотні пожеж по всій території країни. Виникнення деяких пов’язано із дитячими пустощами з вогнем. В основі небезпечних розваг, як правило, лежать: безмежна допитливість малюків, бажання пізнати навколишній світ, а також, відсутність нагляду з боку дорослих та невмілі дії в екстремальних ситуаціях. Саме ці чинники найчастіше призводять до непередбачуваних наслідків.

Так, 1 жовтня іршавські рятувальники залучались до ліквідації пожежі в навісі з сіном на вулиці Українській, що в селі Вільхівка. Як з’ясувалося, залишена поза увагою дорослих 7-річна дитина знайшла сірники у доступному місці та підпалила сіно біля однієї з надвірних споруд. Вже о 14:45 пожежа була локалізована, а о 16:45 повністю ліквідована. Усього на пожежі працювало 4 рятувальника 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та один автомобіль.

Реклама

У результаті небезпечної гри з вогнем знищено покрівлю надвірної споруди, тюки з сіном та соломою, а також частково пошкоджено домашній інвентар. Завдяки професійним діям рятувальників вдалося вберегти від знищення житловий будинок та поряд розташовану надвірну споруду. На щастя, ніхто не постраждав.

Уже сьогодні, 2 листопада, близько дев’ятої ранку також горів навіс із сіном. Подія трапилася в селі Яблунівка Хустського району. Місцеве населення зуміло власними силами приборкати вогонь. На пожежі ніхто не постраждав. Причину пожежі та збитки встановлюють відповідні служби.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно