Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жахлива нічна пожежа: чоловік із донькою ледь не згоріли живцем

Жахлива нічна пожежа: чоловік із донькою ледь не згоріли живцем

Жахлива нічна пожежа: чоловік із донькою ледь не згоріли живцем
ВІДЕО ДНЯ

Як уже писало інтернет-видання "PMG.ua", сьогодні, 3 листопада, о 02:20, в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення  про пожежу у с. Станово Мукачівського району.

Горів житловий будинок 54-річного місцевого мешканця. Осередок займання виявив власник помешкання, котрий посеред ночі прокинувся через незрозумілий для нього тріскіт у коридорі.

Реклама

На той час пожежа вже пройшла початкову стадію розвитку та швидко поширювалася по всій площі будинку. Не гаючи часу господар розбудив свою тринадцятирічну доньку.

Так як вихід з будинку було заблоковано полум’ям, він евакуював свою доньку з помешкання через вікно, – повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Реклама

Далі, за допомогою вогнегасників взявся приборкувати полум’я самотужки. Лише після невдалої спроби приборкати пожежу чоловік зателефонував до рятувальників.

Для ліквідації пожежі до місця було скеровано вогнеборців 18-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. Усього працювало дві одиниці техніки та 6 чоловік особового складу.

На час прибуття пожежних підрозділів вогонь вже повністю охопив дерев’яний будинок. Існувала також загроза перекидання полум’я на поряд розташовану будівлю літньої кухні та рощташовані поряд з будинком 1,5 куб.м. дошок. 

Реклама

О 03:25 пожежу вдалося локалізувати, ліквідація ж тривала до 04:20. Завдана матеріальна шкода встановлюється. Вогонь повністю знищив помешкання та майно, що знаходилося всередині. 

Від вогню було врятовано будівлю літньої кухні. Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно