Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді ліквідували стихійний ринок біля "Білочки"

В Ужгороді ліквідували стихійний ринок біля "Білочки"
ВІДЕО ДНЯ

Тротуари та прибудинкову територію в Ужгороді на вулиці Вілмоша Ковача (колишня Белінського) біля ринку «Білочка» сьогодні вранці розчистили від сміття. Люди, які організували тут стихійний ринок, облаштували собі "робочі" місця з різного непотребу: старих столів, ящиків, піддонів, дощок тощо, тож працівники ТОВ "Ужбудсервіс", які обслуговують цю територію, все прибрали та вивезли вантажівкою.

Працівники відділу муніципальної інспекції з благоустрою Ужгородської міської ради вкотре наголосили продавцям, що торгувати можна лише у встановлених місцях. Конкретно у цьому випадку – на ринку "Білочка", там достатньо вільних місць. Із понеділка, якщо стихійна торгівля продовжуватиметься, разом із поліцією штрафуватимуть та вилучатимуть товар, повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

Реклама

Нагадаємо, напередодні на нараді в Ужгородській міській раді за участю представників Держспоживслужби, Національної поліції, патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві йшлося, зокрема, і про стихійну торгівлю, яка особливо поширена біля територій ринків. Вирішили створити робочу групу, до складу якої запросити, крім представників поліції, ще й працівників Держспоживлужби та Державної фіскальної служби. Відтак спільно, за участю також директорів ринків, депутатів міської ради проводитимуть рейди ринками з вилученням товару, яким торгують у невстановлених місцях.

Наголошувалося, що на ринках, у критих приміщеннях більш ніж достатньо місця для продажу, оплата за місце абсолютно поміркована, єдине, чому продавці стають на пішохідну зону – там великий трафік людей і купують навіть ті, хто не планував нічого придбати, але спокусився виглядом товару. Однак при цьому панує повна антисанітарія, харчі реалізуються буквально з пилюки і болота, захаращуються вулиці транспортом, який підвозить товар, а проходи – розкладеним крамом.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно