Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліцейські прокоментували резонансне пограбування магазину хутра у центрі Мукачева

Поліцейські прокоментували резонансне пограбування магазину хутра у центрі Мукачева

Як раніше інформувало інтернет-видання "PMG.ua", 3 листопада у самому центрі Мукачева на площі Кирила і Мефодія пограбували магазин хутра. Як тоді стало відомо, з торгового закладу троє невідомих осіб винесли шуби на понад мільйон гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 7 листопада, інформація про резонансну крадіжку вперше з’явилася на сайті Відділу комунікації поліції Закарпатської області. Як повідомили поліцейські, в інтернет-мережі з’явилася інформація про пограбування магазину хутра в місті Мукачеві. Троє невідомих серед ночі винесли шуб на велику суму грошей, при чому знадобилося для цього крадіям всього 45 секунд. Дійсно, подія мала місце, однак, вказана деякими ЗМІ інформація про те, що пограбований магазин перебував під охороною Управління поліції охорони в Закарпатській області не відповідає дійсності.

Магазин і справді перебуває під охороною, але однієї із приватних фірм Мукачева. Працівники охоронної організації прибули на місце події за три хвилини, однак, грабіжники виявилися спритнішими і на момент прибуття охоронців вже покинули місце події. Що стосується поліцейських охорони, то на цей об’єкт вони не виїжджали, адже він не перебуває під охороною УПО Закарпаття.

Реклама

У свою чергу, керівництво Управління звертається до підприємців області з проханням бути обачними та звертати увагу на підозрілих осіб, які впродовж робочого дня заходять до їх магазинів.

"Як правило, такі злочинці діють після підготовки, тож не виключено, що впродовж кількох днів вони приходили до магазину та спостерігали, де, до прикладу, знаходяться найдорожчі шуби. Тому варто пильнувати за відвідувачами, аби вони не перекладали дорожчий товар на видніше місце. Та й такий товар не варто залишати на ближчих до виходу з магазину полицях, а при можливості – ховати або будь-яким іншим способом ускладнити для зловмисників шлях до нього", – радять поліцейські охорони.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно