Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Долучіться до доброї справи: подаруйте дітям радість

Долучіться до доброї справи: подаруйте дітям радість

Найдорожчими людьми в житті кожної дитини, безумовно, є батьки. Та, на жаль, не кожній дитинці пощастило мати батьків. І їхньої вини у цьому немає.

ВІДЕО ДНЯ

Таким діткам, як нікому іншому, потрібна любов, турбота та ласка. Звісно, замінити їм найрідніших ми не в змозі. Але зробити для них свято та подарувати кілька бажаних хвилин щастя, може кожен із нас. Тим паче пам’ятаймо, що дарувати завжди приємніше, ніж отримувати.

Саме тому інтернет-видання «PMG.ua» у співпраці з газетою «Панорама» вирішили влаштувати свято для діток, які через певні життєві обставини опинилися в дитячому будинку. Тому просимо всіх небайдужих долучитися до доброї справи і зробити свій маленький внесок для того, щоб дитячі очі засяяли, а на обличчі з’явилася посмішка.

Реклама

Повірте, для цього потрібно небагато: принести вживаний чи новий дитячий одяг, іграшки або солодощі для малечі. А напередодні Дня Святого Миколая журналісти інтернет-видання «PMG.ua» та газети «Панорама» навідаються в один із дитячих будинків області і передадуть зібрані подарунки дітям. У дитбудинку є вихованці віком від 3 до 15 років.

Речі ви можете приносити до 10 грудня у редакцію газети «Панорама» за адресою: м. Мукачево, пл. Кирила і Мефодія, 29/3. Якщо у вас виникли якісь питання, то телефонуйте за номером: 066-083-96-03. Будемо вдячні за кожну річ, яку ви принесете для діток. Повірте, діти будуть щасливі, коли побачать, що цього року Святий Миколай приніс їм такі необхідні та бажані подарунки.

Реклама

Погодьтесь, щоб робити добро не потрібно мати великий і тугий гаманець. Треба мати лише щире і добре серце.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно