Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліцейські знайшли 18-річну дівчину, яка зникла на Мукачівщині

Поліцейські знайшли 18-річну дівчину, яка зникла на Мукачівщині

Поліцейські знайшли 18-річну дівчину, яка зникла на Мукачівщині
Про зникнення прийомної доньки до заявив 35-річний місцевий мешканець. Зі слів заявника, дівчина пішла гуляти і не повернулася. Зниклу безвісти поліція розшукала. Вона перебувала у Мукачеві.

Протягом доби поліцейські територіальних підрозділів закарпатської поліції повернули додому шістьох закарпатців. Випадки зникнення людей, серед яких були і діти, зафіксовані в Ужгороді, на Мукачівщині, Іршавщині та Хустщині.

ВІДЕО ДНЯ

Особливого резонансу набув розшук 10-річного ужгородця. Про зникнення малолітнього увечері 6 листопада до поліції заявила його мама. З її слів, про те, що четвертокласник зник, її поінформували вчителі зі школи, де він навчається. Менше ніж за добу хлопця розшукали, та повертатися додому він не хотів. Малолітній пояснив, що у підвалі переховувався від матері, котра його ображає.

Тим часом Мукачівська поліція розшукала зниклу 18-річну мешканку села Великі Лучки. Про зникнення прийомної доньки до поліції заявив 35-річний місцевий мешканець. Зі слів заявника, 6 листопада близько 19:00 дівчина пішла гуляти і не повернулася. Насторожило чоловіка те, що вона не відповідала на дзвінки та SMS-повідомлення, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Зниклу безвісти поліція оперативно розшукала. Виявилося, що 18-річна дівчина перебувала у своїх знайомих в Мукачеві на вул. Берегівській, а на дзвінки вітчима не відповідала свідомо, аби не знав, де вона.  Як з’ясувалось, це не вперше вона тікала з дому. Дівчину поліцейські доставили додому. ЇЇ життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Місцезнаходження одразу трьох зниклих безвісти встановили і хустські правоохоронці. 15-річну мешканку села Сокирниця, за життя та здоров’я якої переймалася мама, знайшли у її сестри в Миколаївській області. Як вона туди дісталася та причини втечі з дому з’ясовує поліція. Життю та здоров’ю неповнолітньої нічого не загрожує.

Встановили правоохоронці Хустщини і місцезнаходження дружини мешканця Хуста, яка пішла з дому і не повернулася. Жінку поліція розшукала у її знайомої у селі Липча. У ході спілкування з правоохоронцями вона повідомила, що не мала змоги поінформувати чоловіка про своє місце перебування. Станом на сьогодні вона перебуває вдома.

Реклама

Розшукала поліція і маму хустянина, котра пішла з дому у невідомому напрямку та не виходила на зв’язок з сином. Заявник повідомив, що переймається з приводу її зникнення, адже жінка має проблеми зі здоров’ям. Правоохоронці одразу розпочали пошуки і встановили місцезнаходження зниклої. Тепер жінка перебуває за місцем проживання.

Іршавська поліція розшукала 76-річного мешканця села Ільниця, котрий пішов з дому у невідомому напрямку і не виходив на зв’язок з рідними. У ході оперативно-розшукових заходів чоловіка знайшли та повернули додому.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно