Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські школярі вчились одягати протигаз і користуватись вогнегасником (ФОТО)

Мукачівські школярі вчились одягати протигаз і користуватись вогнегасником (ФОТО)

Мукачівські школярі вчились одягати протигаз і користуватись вогнегасником (ФОТО)
Закарпатські школярі в рамках проведення Днів цивільного захисту продовжують відточувати навички дій в умовах надзвичайних ситуацій. Зокрема, 5 травня такий захід відбувся у мукачівській...

Закарпатські школярі в рамках проведення Днів цивільного захисту продовжують відточувати навички дій в умовах надзвичайних ситуацій. Зокрема, 5 травня такий захід відбувся у мукачівській загальноосвітній школі №10. Під час Дня ЦЗ учні традиційно рятувалися від умовної пожежі та вчилися користуватися первинними засобами пожежогасіння.

ВІДЕО ДНЯ

Спочатку в навчальному закладі пролунали три дзвінки, які сповістили про пожежу в будівлі школи. Відтак всі учні й педагогічний колектив оперативно покинули приміщення й зібралися на подвір’ї. Евакуація тривала 3 хвилини, що вказує на високий рівень підготовки школярів і вчителів до надзвичайних подій, - йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

На шкільному подвір’ї представники навчального закладу розповіли й показали дітям, як треба правильно одягати протигаз і костюм хімічного захисту. Рятувальники, у свою чергу, ознайомили учнів із комплектацією пожежного автомобіля, продемонструвавши спеціальне обладнання вогнеборців. Також молодь мала змогу приміряти на себе костюм пожежника, включаючи кисневі балони та апарати захисту органів дихання та зору, і перевірити своє вміння користуватися вогнегасником. Насамкінець бійці ДСНС здійснили показові виступи перед школярами, загасивши умовну пожежу.

Реклама
Мукачівські школярі вчились одягати протигаз і користуватись вогнегасником (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно