Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі на Ужгородщині сталася пожежа

Впродовж минулої доби на Закарпатті горіли надвірні споруди у Тячівському та Ужгородському районах.

ВІДЕО ДНЯ

13 листопада о 16:05 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про пожежу в смт. Дубове Тячівського району. Горіла літня кухня з дерев’яною прибудовою 61-річного місцевого мешканця.

Для ліквідації пожежі до місця було направлено вогнеборців державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та місцевої пожежної команди с. Нересниця. Працювало дві одиниці техніки та 6 чоловік особового складу.

Реклама

На час прибуття підрозділів ДСНС, площа пожежі складала 75 кв.м, вогонь охопив всю дерев’яну прибудову та покрівлю літньої кухні.

Як повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області, о 16:20 рятувальникам вдалося локалізувати полум’я та запобігти його поширенню на поряд розташований житловий будинок. 

Реклама

О 19:15 пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю літньої кухні на площі 48 кв. м та частину домашнього майна. Також пошкоджено перекриття будівлі на площі 30 кв. м.

Причина пожежі та завдана матеріальна шкода встановлюються.

Ще одна пожежа надвірної споруди мала місце в с. Петрівка Ужгородського району. Повідомлення про цю подію надійшло до рятувальників о 01:04 14 листопада.

Реклама

Для її ліквідації залучалися вогнеборці 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чоп та державного пожежно-рятувального поста с. В. Добронь. О 02:26 пожежу вдалося локалізувати, ліквідація ж тривала до 02:58.

Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогонь знищив 35кв. м. покрівлі та пошкодив дерев’яні стіни будівлі. Причину пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно