Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Юний саксофоніст з Мукачева створив Youtube-канал, де презентує власні музичні кліпи

Юний саксофоніст з Мукачева створив Youtube-канал, де презентує власні музичні кліпи

Юний саксофоніст з Мукачева створив Youtube-канал, де презентує власні музичні кліпи

Місто над Латорицею багате на талановитих людей. Зокрема, і на обдароване підростаюче покоління.

ВІДЕО ДНЯ

Чимало дітей мають свої різноманітні захоплення. Однак наш герой обрав рідкісне захоплення, яке приносить йому задоволення. Знайомтесь, Леонард Деме – ще зовсім юний саксофоніст, – пише газета "Панорама" у номері від 9 листопада.

Музику Леонард чув з дитинства, адже у його сім’ї усі займаються музикою. Брат і мама – піаністи, а батько – гітарист. Та на відміну від них Леонард обрав інший музичний шлях – гру на саксофоні. Саме цим музичним хобі Леонард займається більше шести років. Хлопець каже, що його душа лежить до саксофона ще з самого дитинства: «Оскільки в ранньому дитинстві саксофон був великий розміром для мене, то батьки спочатку хотіли віддати на кларнет. Вихованці групи кларнету музичної школи теж з часом переходили на саксофон. Та я твердо вирішив, що гратиму саме на саксофоні».

Реклама

Хоч і кожен виступ на сцені є важливим, та все ж найбільше йому запам’ятався перший: «Тоді я був звичайним першокласником. Звісно, одразу не все виходило, як би хотілося. Дещо забував. Але саме дебютний виступ дав мені зрозуміти, над чим треба працювати і що в собі потрібно розвивати».

За шість років своєї творчої музичної діяльності хлопець здобув чимало нагород на обласних музичних фестивалях та конкурсах. Його викладач, пан Олександр Вірзбіцькі, жартує, що вже скоро у музичному кабінеті не буде місця нагородам, адже їх дуже багато.

Реклама

Однак, щоб почути гру Леонарда на саксофоні, не обов’язково йти на концерт. Юнак з Мукачева створив свій власний Youtube-канал під назвою "FreedomMusicDeme", на якому можна переглянути та почути різноманітні кавери на відомі пісні. Хлопець пригадує, що саме через інтернет він привітав свою тітку з Різдвом: «Нам треба було йти до тітки заколядувати. Але оскільки мені було ліньки нести з собою саксофон, вирішив привітати своєрідним різдвяним відеопривітанням. І усім воно сподобалось. Згадав про цей канал лише через півроку після його створення. І почав викладати в мережу власні музичні кліпи».

Заради створення якісних музичних відеокліпів хлопець навіть опанував майстерність відеомонтажу. Леонард за допомогою інтернет-навчання опановував роботу монтажера. Адже відео має бути естетично привабливим.

Щодня по три-чотири години юний музикант з Мукачева відточує свою музичну майстерність. Він розповів, на що тепер найбільше звертає увагу під час гри на саксофоні. «Нині я почав більше приділяти уваги якості звуку та правильному звуковидобуванню. Адже кожен слухач є вимогливим. І слухачам потрібне якісне, мелодичне, гарне звучання», – мовив Леонард Деме.
Наставник хлопця, викладач Мукачівської дитячої школи мистецтв №2 пан Олександр Вірзбіцькі, зазначив, що він виховав багатьох музикантів. Та Леонард з-поміж інших виділяється своєю працелюбністю та розумінням того, який у нього є талант.

Реклама

Та коло зацікавлень і хобі у Леонарда не обмежується. Окрім музики, він цікавиться і спортом. Зокрема, активно займається боксом.

Та все ж, саме музика є його життям, а саксофон – справжнім другом. Хлопець не приховує, що у майбутньому він планує професійно займатись музикою. І Леонард Деме впевнено йде до своєї мети.

Юний саксофоніст з Мукачева створив Youtube-канал, де презентує власні музичні кліпи – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно