Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві на облаштування спортмайданчиків у дитсадках виділять понад 5 мільйонів

У Мукачеві на облаштування спортмайданчиків у дитсадках виділять понад 5 мільйонів

Програму розвитку дошкільної освіти Мукачева на 2018-2020 роки планують розглянути на черговій сесії міськради. На її реалізацію планують витратити 5 млн. 650 тис. гривень. Про це повідомляє Мукачівська міськрада.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом 2017 року в Мукачеві  розширено мережу дитсадків – відкрито дошкільний підрозділ навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» №10. У місті працюють 19 закладів дошкільної освіти, з яких 1-з угорською мовою навчання та 8 навчально – виховних комплексів в тому числі один приватний.

У 15 закладах дошкільної освіти  надають послуги з навчання дітей іноземним мовам, а в 4-ох групах навчально-виховний процес здійснюється англійською мовою. Щороку відслідковується тенденція збільшення кількості груп.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві школярі-початківці та пільговики харчуватимуться безкоштовно

У закладах дошкільної освіти функціонують 183 групи, з яких  181 – загального розвитку, 1 – логопедична, 1 – спеціалізована для дітей з особливими потребами. Дошкільною освітою охоплено 80% дітей віком від 1 до 6 років, 100% дітей віком від 3 до 6 років та 99,5% дітей  5-ти річного віку.

Реклама

Коштом програми проведуть модернізацію матеріально-технічної бази, (забезпечать меблями, іграшками, твердим і м’яким інвентарем,  технологічним обладнанням, малогабаритною технікою,  тощо), забезпечать заклади  сучасним оснащенням, дидактичними, навчальними та наочними посібниками, іграми типу «Лего», облаштують ігровими та спортивними  майданчиками.

Заклади отримають універсальні навчально-комп’ютерні  комплекси. І головне завдання, яке ставить влада – розширення мережі груп в дитсадках за рахунок нових приміщень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно