Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 13-річний тячівець втік від бабусі, в якої проживає, аби провідати друга у Мукачеві

13-річний тячівець втік від бабусі, в якої проживає, аби провідати друга у Мукачеві

13-річний тячівець втік від бабусі, в якої проживає, аби провідати друга у Мукачеві
Мати семикласника на заробітках за кордоном, тож вихованням школяра практично ніхто не займається. Пізно ввечері в Мукачівський міськвідділ міліції зателефонували працівники автобусної станції...

Мати семикласника на заробітках за кордоном, тож вихованням школяра практично ніхто не займається.

ВІДЕО ДНЯ

Пізно ввечері в Мукачівський міськвідділ міліції зателефонували працівники автобусної станції міста. Вони повідомили про те, що по території автовокзалу ходить якийсь хлопець, – йдеться у повідомленні Мукачівського МВ УМВС.

На вокзал прибули працівники кримінальної міліції у справах дітей. З′ясувалося, що 13-річний Володя родом із с.Грушево Тячівського району. Хлопець удосвіта пішов із дому, дістався Мукачева, де провідав односельця, котрий навчається в місцевому інтернаті.

Реклама

Візит до Мукачева затягнувся, і школяр не встиг на автобус, що їде в Тячів. Або не хотів повертатись додому… Тож тепер шукав місце для нічлігу. Підходив до людей у військовій формі і запитував, де тут можна переночувати.

У міськвідділі, куди привезли дитину, школяр-семикласник розповів, що живе із бабусею. Мати хлопця на заробітках за кордоном, у Чехії. Додому приїжджає рідко. Тож вихованням дитини практично ніхто не займається.

Реклама

Володя не вперше втікає з дому. Міліціонери сповістили про внука тячівську бабусю, проте жінка не захотіла забирати його додому. Тож правоохоронці влаштували втікача до дитячого притулку в смт.Батєво Берегівського району.

За 90 діб, доки підліток перебуватиме на утриманні держави, буде вирішено питання про доцільність його повернення в сім`ю чи переведення до іншого інтернатного закладу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно