Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Навчання в МКТЕК – європейська освіта, хороша якість, найкращий бренд

Навчання в МКТЕК – європейська освіта, хороша якість, найкращий бренд

Для сьогодення України характерні кардинальні зміни в суспільному житті, економіці, освітньому просторі. Тому сучасному випускнику недостатньо мати лише диплом престижного вузу, ринок праці вимагає від претендента на працевлаштування фахової обізнаності, практичних навичок, комунікабельності, знання іноземних мов.

ВІДЕО ДНЯ

Все це і набагато більше пропонує вступникам програма співробітництва, яку започаткував Мукачівський кооперативний торговельно-економічний коледж разом із Польським університетом бізнесу (м. Домброва Гурніча). Піклуючись про своїх студентів, один з найпрестижніших навчальних закладів Закарпаття вважає чи не головним мотивом такої співпраці можливість молодих людей змінити життя, удосконалити знання та навички з фаху, отримати європейський диплом та досвід проживання в багатокультурному середовищі, – повідомляє інформцентр МКТЕК.

Перші кроки спільного польсько-українського проекту з підготовки фахівців на основі європейських освітніх програм були намічені та втілені в життя ще в 2014 році. Результат не забарився, і вже нині значна частина випускників коледжу продовжують навчання за скороченим терміном підготовки у Польському університеті бізнесу, що в рейтингу «Perspektywy 2017» посідає почесне 5 місце серед навчальних закладів Польщі. Для сьогодення цей проект є найвигіднішим, оскільки студенти навчаються за програмою «3 дні вчишся, два – працюєш», роботу пропонує студентам Бюро кар’єри навчального закладу, а польську мову вони опановують безкоштовно.

Реклама

Навчальний процес здійснюється в рамках 15 освітніх напрямків, серед яких: міжнародні відносини, адміністрація, логістика, управління (менеджмент), управління у виробництві, управлінська інженерія тощо. Студенти можуть обирати майбутній фах із понад 70 спеціальностей.

Бажаючі отримати європейський диплом зараховуються без сертифікатів ЗНО. Термін навчання за освітнім рівнем «Бакалавр» складає 3 роки. При цьому 1,5 роки студенти навчаються в Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі та продовжують навчання 1,5 роки в Польському університеті бізнесу. Наразі у виші відкрита докторантура, а це – хороша нагода здобути ступінь «доктора філософії» й займатись викладацькою діяльністю у вузах. Що ж до тих, хто вирішив після 9-го класу стати безпосередньо студентом Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу, по завершенню навчання Польський університет бізнесу зараховує одразу на ІІ курс із перезарахуванням низки навчальних дисциплін, які студенти вивчають у коледжі.

Реклама

Хороша  освіта, перспектива для життя – ті складові, що визначають головний освітній курс Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно