Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Освітнє свято у Пістрялові

Освітнє свято у Пістрялові
ВІДЕО ДНЯ

Село живе, коли сміються діти,

Коли у жовтні пломеніють квіти,

Реклама

Коли пшениці заквітчають поле,

Коли живе, радіє рідна школа.

Реклама

19 листопада 2017 року Пістрялівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів святкувала свій ювілей. 

6 листопада 1967 року було вперше відчинено двері новобудови для маленьких пістрялівців. Хоча цієї дати не знайдемо в календарі, та цей 50-річний день народження є великою подією для багатьох. Адже школа – це дійство з двома центрами Всесвіту – Учнем і Учителем. Саме їхні стосунки впливають на те, який світ існуватиме довкола.

Пістрялівська школа має свій літопис, в якому можна знайти ті події і дати, якими варто пишатися учням вчорашнім, нинішнім і майбутнім. Саме цим і зумовлена мета проведеного заходу. Відбулася прекрасна незабутня зустріч випускників, вчителів-ветеранів, молодих спеціалістів, представників громадськості села та запрошених гостей.

Реклама

З особливою теплотою і щирістю обмінювалися своїми спогадами тодішній директор В.І.Туріна (1961-1995), вчителі-пенсіонери Калинич Ю.П., Орбан І.В. (саме вони починали будівництво), Горват М.В. та директор Павлючок Б.І. (1995-2014), а також техпрацівники Біцко Г.В., Нагорнюк М.І., Малих М.Ю., Горват С.М., Горват В.П. Зі щемом у серці згадувалось і про тих, кого вже немає поруч.

Слова вдячності линули з вуст дорогих випускників, а сьогоднішні вихованці радували серця і тішили очі своїми насиченими, колоритними й емоційними та змістовними виступами, піснями, танцями. Духовну наповнюваність зустрічі відмітили і священики о.Георгій та о.Віталій.

Високий рівень організації свята підкреслювали і гості, а саме голова Мукачівської районної ради Михайло І.П., голова Мукачівської райдержадміністрації Гайдай С.В., голова бюджетної комісії райради Фехтел В.Е., депутат Мукачівської райради Плеша В.В., начальник відділу освіти управління освіти, молоді та спорту Ващенок М.М., голова профспілки працівників освіти Мукачівського району Федорчук Ю.В., колишній начальник управління освіти Закарпатської облдержадміністрації Горват В.В.

Керівник школи Диганич Г.І.  презентувала сучасні досягнення навчального закладу, наголошуючи, що тільки спільна праця всього колективу як педагогічного, так і технічного дає хороший результат.

На дні народження, зазвичай, дарують подарунки. Педагогічний та учнівський колективи дякують за незабутній день, за отримані презенти на добру згадку. Особлива вдячність за потрібний і корисний подарунок – комплект звуко-підсилюючої апаратури та радіо-мікрофони – народному депутату України Віктору Івановичу Балозі.

Окремі слова вдячності висловлюємо Горвату З.В. за власноруч  написане полотно, а також місцевим підприємцям Сулима В.М., Горвату І.В.,  Горвату В.Ю., Пауку І.Ф.

Дякуємо всім, хто відгукнувся на запрошення і розділив з нами радість свята. Сільська школа жива, щира, успішна і обов’язково житиме і святкуватиме наступні ювілеї.

Реклама

З повагою, педагогічний та учнівський колективи, адміністрація школи

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно