Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Погані дороги псують імідж сіл Мукачівщини (ВІДЕО)

Погані дороги псують імідж сіл Мукачівщини (ВІДЕО)
Ями на кожному кроці. Так можна охарактеризувати більшість сільських доріг в області. В селі Бобовище про асфальтове покриття місцеві водії лише мріють. Люди кажуть, туристів тут вистачає, адже село...

Ями на кожному кроці. Так можна охарактеризувати більшість сільських доріг в області. В селі Бобовище про асфальтове покриття місцеві водії лише мріють. Люди кажуть, туристів тут вистачає, адже село славиться дегустаційнимим залами. Однак, враження приїжджих псують місцеві автошляхи.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо людину оцінують за одягом, то інфраструктуру місцевості за дорогами. Зокрема, село Бобовище славиться своїми винами і дегустаційними залами. Але, як розповідає депутат сільської ради, відомий винороб Василь Анталовський, – враження туристів від побаченого можуть зіпсувати дороги. За словами тутешніх, основна причина бездоріжжя - інтенсивний рух лісовозів. Останній ямковий ремонт дороги тут робили 8 років тому, а про капітальний – і взагалі не пам’ятають. Місцеві неодноразово і самі латали дорогу, адже їзда по цьому бездоріжжю їм коштує дорого. Сільський голова наголошує: дорожнє питання тут серед пріоритетних не один рік. Тож поки автодорівці шукатимуть кошти на ремонт дороги, водіям залишається бути пильними, щоб не потрапити в ямкову пастку.

Детальніше - у відеосюжеті каналу "М-Студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно