Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За приховування кількасот пачок сигарет чоловік позбувся на митниці автівки

За приховування кількасот пачок сигарет чоловік позбувся на митниці автівки

Напередодні на митний пост «Тиса» Закарпатської митниці ДФС заїхав українець автомобілем «VOLKSWAGEN TRANSPORTER. Він прямував в Італію. Проаналізувавши поведінку водія та зважаючи на наявність ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами, досвідчені працівники митниці вирішили провести поглиблений митний огляд автомобіля.

ВІДЕО ДНЯ

Спочатку, при усному опитуванні, громадянин стверджував, що жодних прихованих чи заборонених товарів через кордон не переміщує. Проте, вже в ході ретельного огляду, коли працівники митниці майже дістались схованки з цигарками, українець зізнався, що переміщує приховані від митного контролю 38-39 блоків тютюнових виробів, – повідомляє ДФС у Закарпатській області.

Відтак у спеціальних тайниках, зокрема паливному баку транспортного засобу та запасному колесі, митники виявили приховані від митного контролю 476 пачок тютюнових виробів, торгових марок «MARLBORO», «CHESTERFIELD» та «ROTHMANS»  з акцизними марками України.

Реклама

Таким чином, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників).

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України товари – безпосередні предмети порушення митних правил – тютюнові вироби (вартістю 14366 грн) та транспортний засіб, вартістю понад 180 тис. грн, вилучено до рішення суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно