Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатка вже вдруге підкорила гумористичне шоу "Розсміши коміка"

Закарпатка вже вдруге підкорила гумористичне шоу "Розсміши коміка"

Валерія Мандзюк – двадцятирічна студентка, яка народилася у невеличкому селі на Тячівщині. У неї немає батька, однак є семеро братів і сестер та нестандартне почуття гумору, яке вже двічі привело на популярне гумористичне шоу одного з центральних телеканалів. Її безпосередність і неповторна вимова буквально підкорили суддів.

ВІДЕО ДНЯ

Перший раз, каже дівчина, спинилась з переляку, але вдруге таки пішла ва-банк.

"Це була гра на подвійний виграш. До подвійного не дійшло, але майже взяла максимум. Я довго їх не буду витрачати, мені подобається це відчуття багатства. А в реалії, я їх витрачу на подорожі, я більше ніж переконана, що я кудись поїду", – зазначає Валерія Мандзюк.

Реклама

Валерія розповідає: виграшем була здивована і надзвичайно зраділа, а от її мама – не надто.

"Я їй подзвонила і кажу: мамо, не хвилюйтеся. І вона вже почала хвилюватися. Кажу: я в Києві. А вона: не бреши, ми щойно говорили і ти була в Мукачеві. Кажу: мам, я була на шоу, я виграла велику суму грошей. А вона мені: молодець, тепер у мене субсидію заберуть, – розповідає дівчина. – Я думаю, що вона мені до кінця і не повірила, так як фото нема, відео нема, а я часто брешу. І брати-сестри теж не повірили: так-так, угу, виграла, вітаємо, відсвяткуємо".

Реклама

Дівчина не приховує: таке ставлення до її хобі було завжди, адже писала і пише свої жарти з життя, часто – зі своєї сім’ї. Перший виступ, пригадує Валерія, народився взагалі з образи: тоді її, першокурсницю, не допустили до участі у студентському конкурсі краси.

"Я вийшла, почала говорити про те, що мене тривожило, що чому мене не взяли, і як це все несправедливо… Це був фурор. І після того мені наші КВН-щики, люди, які, в цьому розбираються, кажуть мені: "малишка", це був стенд-ап", – каже гумористка.

Потім була участь у "Відкритому мікрофоні" ужгородського шоу "Stand up". Зараз дівчина є резидентом проекту і стала учасником восьми останніх заходів. А ще "тячівська дівочка", як називає себе сама Валерія, підкорила Київ, Тернопіль і Львів.

Реклама

Каже: були виступи, виступи і ще раз виступи. Десь поміж цим — підробіток тамадою. А потім з’явився блог на Ютубі, який налічує більше десятка відео на теми "з перцем". Зараз дівчина освоює ще й професію радіоведучої на обласній радіохвилі. Більше – у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно