Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівський осередок РПЛ вимагає збільшити фінансування "Програми безоплатних лікарських засобів"

Мукачівський осередок РПЛ вимагає збільшити фінансування "Програми безоплатних лікарських засобів"

Мукачівський осередок РПЛ вимагає збільшити фінансування "Програми безоплатних лікарських засобів"

На черговій сесії Мукачівської міської ради, що відбудеться 30 листопада, депутатам міської ради пропонують ухвалити "Програму безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів на " 2018-2020 роки. На цю програму пропонують виділяти  щороку  близько 17 млн. гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Мукачівський міський осередок Радикальної партії вимагає від міської влади збільшити суму фінансування "Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів", щонайменше в два рази!

"На пільгові та безоплатні рецепти міська влада зобов’язана виділити стільки коштів, щоб ті, хто змушений лікуватися, не купував медикаменти за власний рахунок, відриваючи останнє з мізерних зарплат та пенсій. Не потрібно забувати, саме перед тими людьми, які найбільше потребують безоплатного лікування – ми у великому боргу. Теперішні пенсіонери ледве зводять кінці з кінцями. Свого часу саме вони створювали підприємства та розбудовували місто, а в результаті залишились ні з чим, – зазначає голова Мукачівського міського осередку РПЛ Володимир Шубець. – Працюючи не покладаючи рук, люди загубили власне здоров’я. У період роздержавлення, підприємства, на яких працювала більшість пенсіонерів, опинились у чиїхось руках, а працівникам залишились лише приватизаційні фантики. А зараз ця категорія наших громадян, жителів міста – найбільш соціально незахищена та потребує допомоги і підтримки".

Реклама

"Тому вважаю: міська влада та міський голова у жодному разі не повинні економити на здоров’ї людей! Мукачівський міський осередок Радикальної партії вимагає переглянути фінансування Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів на 2018-2020 роки, та кожного року виділяти на неї щонайменше 35 мільйонів гривень! Влада повинна виконати свій обов’язок перед соціально-незахищеними категоріями  населення міста та зробити все від неї залежне для того, аби ті, хто найбільше потребує допомоги, не відчував себе покинутим напризволяще", – підсумував Володимир Шубець.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно