Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті підбили підсумки осіннього призову

На Закарпатті підбили підсумки осіннього призову

Свій брифінг заступник обласного військового комісаріату розпочав із суспільного резонансу, який стосується оповіщення призовників. Майже у всіх українських ЗМІ була оприлюднена інформаці,я в якій представники військових комісаріатів та національної поліції проводили розшуки військовозобов’язаних в розважальних закладах. Зокрема, такі факти мали місце в Києві та на Львівщині. На Закарпатті такі заходи, зі слів військового комісара, не вживались, однак розшук юнаків, які були призвані для проходження медичної комісії проводили. Такі дії були спрямовані через масове ухилення військовозобов’ язаних.

ВІДЕО ДНЯ

Та незважаючи на значні факти ухилення від військової служби, Закарпатська область виконала поставлене завдання осіннього призову на 100%, зазначає військовий комісар. Так, впродовж двох місяців військові комісаріати краю набрали 155 закарпатських юнаків, які в подальшому нестимуть строкову військову службу в лавах Збройних Сил України та інших силових формувань.

Нагадав заступник військового комісара й про військову службу за контрактом. Зокрема, заробітна плата контрактників, починаючи з нового року значно збільшиться в окладі. Однак вона буде залежати від проходження служби контрактника, чи то у своїй військовій частині, чи в зоні АТО.

Реклама

До кінця осіннього призову військовим комісаріатам краю залишається також виконати додаткове розпорядження Кабміну, а саме призов юнаків до Навчального центру Національної академії Сухопутних військ у Старичах, яке буде виконано впродовж наступного тижня.

Детальніше – у відеосюжеті "М-Студіо".

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно