Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Закарпатському обласному клінічному онкологічному диспансері виник серйозний конфлікт

У Закарпатському обласному клінічному онкологічному диспансері виник серйозний конфлікт

У Закарпатському обласному клінічному онкологічному диспансері виник серйозний конфлікт
В онкологічному диспансері вже досить тривали час триває конфлікт з одним із працівників. Як зазначають медики, обласний онкодиспансер став об’єктом інтриг та скандальних інцидентів.

Колектив Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру написав відкрите звернення до органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатського корпусу всіх рівнів, а також правоохоронних структур.

ВІДЕО ДНЯ

Справа у тому, що в онкологічному диспансері вже досить тривали час триває конфлікт з одним із працівників. Нижче подаємо текст звернення.

"Ми, представники трудового колективу Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру змушені виступити з цим відкритим зверненням у зв’язку з конфліктною ситуацією, яка штучно провокується і нагнітається навколо нашого закладу.

Реклама

Останнім часом, обласний онкодиспансер – один з найпотужніших і найвідоміших спеціалізованих лікувальних закладів Закарпаття, який має понад 70-річну історію та в якому працює більше 300 лікарів та медичних працівників, став об’єктом інтриг, скандальних інцидентів, необґрунтованих звинувачень, чуток і перекручень в ЗМІ та соціальних мережах. На превеликий жаль, ініціатором і натхненником цих дій є один з наших колег – лікар-хірург онкодиспансера і депутат Ужгородської міської ради Олександр Ігнат.

Неодноразово допускаючи порушення функціональних обов’язків, професійної лікарської етики і трудового законодавства, про що свідчать висновки службової комісії та кричущі факти летальності пацієнтів через невиправдане операційне втручання, Олександр Ігнат обрав деструктивну лінію поведінки, втягуючи керівництво і колектив диспансеру у неперервні конфлікти. Лише за останній місяць у всі можливі інстанції від нього та його представників було направлено понад 30 звернень і скарг. У пресі та соцмережах поширюються різні вигадки і неправдиві звинувачення.  Діяльність закладу фактично паралізована численним перевірками, а колектив страждає від його інтриг, образ, погроз і зверхності. Але найбільш обурливим і неприйнятним є те, що для прикриття своїх службових проблем і порушень Олександр Ігнат використовує депутатський статус і бренд однієї з політичних партій.  

Реклама

З огляду на ситуацію, що склалась, заявляємо про свою категоричну незгоду з такою поведінкою. Переконані, що ні депутатський мандат, ні партійно-політична приналежність, ні родинні зв’язки не можуть бути ширмою і виправданням непрофесіоналізму, службової недбалості, порушень фахових стандартів і норм трудового законодавства, неетичної та некоректної поведінки. Вважаємо, що службові і професійні питання мають вирішуватися у встановленому законодавством порядку. А втягування колективу лікувального закладу у політичні розбірки, використання партійного шантажу і зловживання депутатським мандатом є незаконним і неприпустимим.

Закликаємо припинити свавілля, зведення особистих рахунків та конфронтацію із залученням політичних сил, яка дестабілізує роботу обласного онкодиспансеру, негативно позначається на лікувальному процесі, руйнує морально-психологічний клімат у колективі та підриває репутацію закладу.         

Звертаємося до органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатського корпусу всіх рівнів, а також правоохоронних структур з проханням не втягуватись у провокації, виважено розібратись у ситуації, зайняти об’єктивну позицію і дати належну оцінку спробам дестабілізації та дискредитації багаточисельного колективу Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно