Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді обрали кращого студента Закарпаття

В Ужгороді обрали кращого студента Закарпаття

Вчора, 30 листопада, в останній день осені, на Закарпатті відбулася одна з найголовніших студентських подій року – конкурс "Кращий студент 2017". Уже вкотре у цьому змаганні беруть участь кращі студенти різних навчальних закладів області. Кожен із них – індивідуальність, яку просто неможливо не помітити. У цьогорічному конкурсі взяли участь 9 студентів із різних вишів та коледжів Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Двоє учасників були не із Закарпаття, а з Вінниці та Миколаєва. Кожен учасник презентував про себе невеликий відеоролик, а також готував індивідуальний виступ, у якому мав проявити себе та показати усім присутнім свої таланти.

Оцінювало учасників журі у складі керівника комунального підприємства "Уж-Фест"Дениса Лагодіна, керівника танцювальної студії "Бліц"Олени Камінської, директора департаменту економіки Закарпатської ОДА Дениса Мана, начальника Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталія Ерфаната інших.

Реклама

Кожен учасник вражав глядачів своїм виступом: хтось співав, хтось танцював, а хтось – зачитував власні літературні твори. Глядачі активно підтримували студентів оплесками, тому атмосфера у залі панувала справді дружня та неповторна.

За словами членів журі, кожен учасник виклався наповну, однак переможець – один. То ж цьогоріч найкращим студентом Закарпаття стала студентка ПГК УжНУ Анастасія Ковалів, котра ледь не до сліз розчулила усіх присутніх своїм виступом.

Реклама

Кожен учасник отримав подарунки від організаторів та спонсорів дійства, а переможниця цього етапу зможе взяти участь у конкурсу "Найкращий студент України".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно