Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець увійшов до президії Федерації плавання України

Закарпатець увійшов до президії Федерації плавання України

30 листопада в Києві відбулася звітно-виборча конференція Федерації плавання України за участі голова НОКУ Сергія Бубки, чемпіона світу та Європи з плавання Дениса Силантьєва та президента Європейської ліги плавання Паоло Бареллі. На заході, який пройшов на найвищому рівні, визначали керівництво Федерації на наступний термін. Президентом Федерації плавання України обрали Андрія Власкова, водночас затвердили Президію Федерації.

ВІДЕО ДНЯ

Вперше в історії українського та закарпатського плавання членом Президії став представник від Закарпаття Роберт Левицький, голова Федерації водних видів спорту Закарпатської області. Закарпатця було обрано за активну та результативну роботу обласної організації упродовж останніх 10-ти років.

У минулий склад Президії входили такі відомі плавці Сергій Фесенко, Яна Клочкова, Ніна Кожух та інші особистості, які роблять у розвиток плавання вагомийвнесок.

Реклама

На конференції новообраний керівник Андрій Власков також тезисно озвучив головні напрямки роботи ФПУ на найближчий період. У січні 2018 р. відбудеться перше засідання Президії, яка затвердить склад виконкому Федерації плавання Українита головні напрямки діяльності на 2018 рік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно