Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві нові міські автобуси здали в оренду, – ЗМІ

Журналісти отримали відповідь на інформаційний запит стосовно діяльності Мукачівського міського комунального підприємства "Громадський транспорт Мукачева" (ММКП "ГТМ"). Так, згідно наданої очільником вказаного КП інформації, підприємство наразі не здійснює перевезення пасажирів, а тому не в  змозі надати відповіді про пасажиропотік та кількість здійснених пільгових перевезень.

ВІДЕО ДНЯ

Водночас зазначено, що ММПК "ГТМ" не має доходу від реалізації проїзних квитків. Втім, підприємство отримало 6 660 гривень доходу за надання інших послуг. Крім того, повідомляється, що підприємство не одержувало кошти в якості відшкодування за пільгові перевезення. Також у відповіді на інформаційний запит одного з видань зазначили обсяг витрат на заробітну плату трьох працівників підприємства – директора, головного бухгалтера та головного інженера.

 

Реклама
У Мукачеві нові міські автобуси здали в оренду, – ЗМІ – 01

Слід також зазначити, що на засіданні виконкому міськради 27 листопада поточного року під час звіту комунальних підприємств директор ММКП "Громадський транспорт Мукачева" Олександр Бідзіля зазначив, що у період з початку здійснення діяльності (18.07.2017 року) по 01.11.2017 року підприємством надано послуг на загальну суму 759,4 тис. грн.

Реклама

За період з початку здійснення діяльності комунальним підприємством було сплачено до місцевого бюджету податок з доходів фізичних осіб в розмірі 19 592 грн.

Також Олександр Бідзіля повідомив, що наразі  укладено договір аренди транспортних засобів з іншим ММКП – "Мукачівпастранс" ( Створення  – рішення міськради від 6 липня 2017 р. №739).

Читайте також:
Черги на вході та незручна система оплати: що не подобається мукачівцям у нових автобусах
Реклама

На офіційному веб-сайті Мукачівської міськради оприлюднено звіт про виконану роботу ММКП "Мукачівпастранс" за період з 06.07.2017 по 01.11.2017 року. Зокрема, зазначається, що підприємство здійснює пасажирські перевезення за трьома автобусними маршрутами:

№2 "Вул. Митрополита Володимира – вул. Свято-Михайлівська";

№3 "Вул. Франка Івана – вул. Тімірязєва";

№19 "Вул. Підгорянська – вул. Шевченка Тараса".

Для забезпечення роботи на цих маршрутах КП щодня випускає на лінію 18 автобусів.

"У серпні був проведений конкурс на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в якому наше підприємство приймало участь та за його результатами отримало право на здійснювати перевезення за вищевказаними маршрутами. Резервні автобуси, котрими володіє підприємство дозволяє безперебійно і в повному обсязі виконуватирейси", – йдеться у звіті.

Також повідомляється, що на підприємстві працюють 45 робітників, з яких 37 водіїв. Шоферів підприємства забезпечено форменим одягом однакового зразку. Середня заробітна плата на підприємстві становить 8 496 грн. Заборгованість по заробітній платі та сплаті податків – відсутня.

Реклама

У період з початку здійснення діяльності (12.09.2017 року) по 01.11.2017 року підприємством перевезено понад 320 тис. пасажирів, в тому числі понад 92 тис. пільгової категорії населення на загальну суму майже 1.3 млн. грн. За період з початку здійснення діяльності комунальним підприємством було сплачено до місцевого бюджету податок з доходів фізичних осіб в розмірі 116 482 грн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно