Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На кордоні виявили машину, яку вкрали в Росії

Незаконному наміру громадянина Молдови ввезти на територію нашої держави викрадену автівку завадили учора ввечері прикордонники Чопського загону. 46-річний іноземець прибув зі Словаччини в Україну на легковому автомобілі «Ауді» польської реєстрації через пункт пропуску «Ужгород».

ВІДЕО ДНЯ

Під час перевірки транспортного засобу прикордонним нарядом було зафіксовано спрацювання бази даних «Інтерпол». З метою перевірки інформації, прикордонники направили запит на адресу Робочого апарату Укрбюро Інтерполу та отримали підтвердження, що легковик перебуває у міжнародному розшуку.

Як з’ясували правоохоронці, автівку викрали ще у 2006 році на території Російської Федерації, – повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Реклама

Відповідно, про цей факт було проінформовано співробітників Ужгородського відділу поліції ГУНП у Закарпатській області та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 289 Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних процесуальних заходів, транспортний засіб вибув із пункту пропуску у супроводі слідчо-оперативної групи Національної поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно