Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині стартує операція "Новорічна ялинка"

На Рахівщині стартує операція "Новорічна ялинка"

На Рахівщині стартує операція «Новорічна ялинка». Про деталі передноворічної операції розповів провідний інженер з охорони лісу ДП «Рахівське ЛДГ» Ростислав Бузаш.

ВІДЕО ДНЯ

Метою операції є захист зелених хвойних насаджень від вирубування у передноворічний період й посилення державного контролю за охороною лісів. Так, державною лісовою охороною та Рахівським РВ ГУНП в Закарпатській області розроблено «План комплексних заходів щодо забезпечення охорони хвойних насаджень від незаконного вирубування у передноворічний період 2018 року».

«З метою боротьби з браконьєрством, всі хвойні дерева, які реалізуються на торгових майданчиках, повинні бути оснащені спеціальними бирками. Всі номери бирок занесені в єдину базу Державного агентства лісових ресурсів. В номері бирки закодована інформація про вид, сорт дерева, лісництво, з якого воно було відпущено і коли зрубали. Потрібно зазначити, що згідно з розробленим планом, будуть організовані та проведені рейдові перевірки – для профілактики незаконних вирубок», – відмічає Ростислав.

Реклама

ДП «Рахівське ЛДГ» інформує, що у відповідності зі статтею 65 КУпАП, на порушника накладається адміністративний штраф у розмірі від 85 до 204 гривень і нараховується завдана державі шкода (понад тисячу гривень).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно