Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Карпатах знімуть український варіант комедії "Сам удома"

Напевно немає людини, яка б хоч раз не бачила, чи принаймні не чула про пригоди маленького хлопчика Кевіна, який залишився сам удома на Різдво. Ця американська комедія стала справді популярною у всьому світі і традиційно перед Різдвом її можна побачити майже на всіх телеканалах.

ВІДЕО ДНЯ

Наші вітчизняні режисери вирішили спробувати повторити успіх американських колег і відзняти щось схоже за сценарієм. Зйомки фільму повинні розпочатися у січні вже 2018 року.

Загалом за сценарієм фільм – про Святого Миколая і називатиметься «Груднева казка». У головній ролі буде хлопчик Артем, що разом з сім’єю переїхав з мегаполісу у затишний будиночок в Карпатах. І ось, коли хлопчик залишається вдома сам з сестрою, до них приходить в гості Миколай. Однак за сценарієм – це не справжній Миколай, а переодягнений в нього злочинець.

Реклама

Тоді хлопчина скликає своїх друзів і вони разом придумують різноманітні пастки, намагаються перехитрити та здолати злодія, щоб врятувати справжнього Святого Миколая.

Історія приємна, новорічна і весела.

Реклама

Режисером цієї картини виступив – Семен Горов, відомий такими картинами, як «Зоряні канікули», «Попелюшка», «Сорочинський ярмарок», та багато інших. Продюсером фільму є Марія Каель, а сценарій написав – Антон Безелінський. Відомо також, шо бюджет фільму склав 38 200 000 гривень, з який майже 23 000 000 виділила держава.

Майже весь фільм будуть знімати на Прикарпатті. А побачити фільм можна буде вже аж через рік – напередодні 2019 Нового року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно