Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Медичний центр «ОН Клінік»: вчасна допомога – це врятоване життя

Медичний центр «ОН Клінік»: вчасна допомога – це врятоване життя

Мережу медичних центрів «ОН Клінік», яка нараховує вісім клінік на території України, можна впевнено назвати успішною. Тандем українських спеціалістів та ізраїльських партнерів – розробників унікальних препаратів дає чудові результати в лікувані як проктологічних, так і дерматологічних проблем.

ВІДЕО ДНЯ

Якою ж була історія клініки в місті Ужгороді?

У 2015 році, після відкриття «ОН Клінік», стало абсолютно очевидно, що проблема геморою в регіоні занедбана, тому що пацієнти через брак інформації зверталися до проктологів тільки тоді, коли захворювання вже було на 3-4 стадії, тому майже всі потрапляли на стіл до хірурга. Таких понять, як позбавитися захворювання на ранній стадії або пройти профілактичний огляд, не існувало зовсім. Багато пацієнтів було відправлено до онкологів.

Реклама

Одним із головних завдань для «ОН Клінік Ужгород» стало навчити людей розпізнавати симптоми, попередити захворювання, вчасно звернутися до лікаря та відмовитися від самолікування. З гордістю можемо сказати, що багато хворих дійсно отримали вчасну допомогу, а деяким навіть врятували життя.

Знання та досвід лікарів – проктологів та дерматологів медичного центру «ОН Клінік Ужгород» дають змогу під час першого візиту визначити подальшу тактику діагностики та лікування пацієнта. У разі необхідності, лікарі координують подальше обстеження у спеціалістів вузького профілю.

Реклама
Медичний центр «ОН Клінік»: вчасна допомога – це врятоване життя – 01

З першого дня роботи у клініці було задіяне сучасне діагностичне та терапевтичне обладнання провідних світових виробників і його база постійно оновлювалася. У досвідчених руках лікарів – це незамінні інструменти для постановки точного діагнозу і призначення необхідного лікування. Справжньою знахідкою для вирішення проблеми геморою в «ОН Клінік» є пристрій «лігатор». Саме завдяки цьому приладу можна позбавитися внутрішніх гемороїдальних вузлів без болю та операції, не відволікаючись від звичного способу життя. Пацієнти цінують «ОН Клінік Ужгород» за якісну та точну діагностику, завжди доброзичливу атмосферу, можливість попереднього запису на прийом, а також індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

Також у 2015 році мережі медичних центрів «ОН Клінік» та «ДокторПРО» об’єдналися, що надало змогу ще більшій кількості українців отримувати ефективне лікування в межах  великої та досвідченої корпорації.

Реклама

На сьогодні більш ніж 4000 пацієнтів пройшли лікування в «ОН Клінік Ужгород», що можна вважати показником великої довіри населення.

Команда «ОН Клінік Ужгород» дякує всім пацієнтам, які довірили нашим спеціалістам своє здоров’я! Ми раді за кожну людину, чиє життя стало легшим та яскравішим завдяки одужанню. Бережіть себе, звертайтеся до лікаря вчасно та будьте здорові! Для отримання детальної інформації звертайтеся за номером 050-401-15-15, або (0312) 45-15-15.

На правах реклами

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно