Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через борги "Мукачівводоканалу" ціле місто ледь не залишилось без води

Через борги "Мукачівводоканалу" ціле місто ледь не залишилось без води

Через борги "Мукачівводоканалу" ціле місто ледь не залишилось без води
Минулого тижня ПАТ «Закарпаттяобленерго» надіслало Мукачівському міському комунальному підприємству «Мукачівводоканал» попередження про відключення об’єктів підприємства від електропостачання....

Минулого тижня ПАТ «Закарпаттяобленерго» надіслало Мукачівському міському комунальному підприємству «Мукачівводоканал» попередження про відключення об’єктів підприємства від електропостачання. Причиною цього, як йшлося в листі, є невиконання споживачем умов договору про постачання електричної енергії, що полягало у неоплаті виставлених МРЕМ рахунків.

ВІДЕО ДНЯ

ПАТ «Закарпаттяобленерго» проінформувало боржника, що в разі несплати з 9 по 12 лютого відбуватиметься почергове відключення об’єктів комунального підприємства від енергопостачання. Причиною такого вимушеного кроку, як відомо, є надзвичайний стан в енергетиці України та лист Мінпаливенерго, який зобов’язує всі обласні енергопостачальні компанії відключати боржників від електроенергії, – повідомляє прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Як повідомив перший заступник генерального директора-директор з енергозбуту ПАТ «Закарпаттяобленерго» Артем Мартинюк, на щастя, до відключення не дійшло. «Міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл запевнив ПАТ «Закарпаттяобленерго» в тім, що проблему заборгованості найближчим часом буде вирішено, - розповів А. Мартинюк. - Зокрема, міський голова Мукачева повідомив, що у міському бюджеті міста на 2015 рік виділено дотацію для ММКП «Мукачівводоканал» у розмірі 6 млн. грн. для погашення заборгованості перед Мукачівським МРЕМ за використану електроенергію. Наразі бюджет проходить експертизу, що й затримує проведення платежів у повному обсязі. Але нам гарантували, що заплановані видатки в розмірі 500 тис. грн., передбачені на покриття заборгованості у січні 2015 року, будуть сплачені у лютому разом із запланованою сумою погашеної заборгованості.Очікувана сума додаткової субвенції у лютому 2015 р. становитиме 1 млн. грн.».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно