Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Подарували дітям радість

Подарували дітям радість
Взимку кожна дитина чекає на Святого Миколая. Тому журналісти інтернет-видання «PMG.ua» та газети «Панорама» вирішили влаштувати свято для вихованців Чинадіївського дитбудинку.
ВІДЕО ДНЯ

Щороку взимку кожна дитина чекає на Чудотворця – Святого Миколая. Ввечері, 18 грудня, діти ставлять на підвіконник чобіток, а вранці наступного дня знаходять там або під подушкою подарунки. Малеча старається швидше лягти у свої ліжка і заснути, адже вночі Святий Миколай приносить усім чемним діткам солодощі, іграшки чи інші речі, які вони просили в листі.

Але, на жаль, не кожна дитина може заснути у теплому ліжечку у власних домівках. Деякі діти через певні життєві обставини опинилися у дитячих будинках. Але вони так само чекають на диво та на подарунки від Чудотворця. Тому журналісти інтернет-видання «PMG.ua» та газети «Панорама» вирішили влаштувати для цих дітей свято. Вже не вперше видання проводять подібні акції і демонструють яскравий приклад соціально відповідального підприємництва, яке дуже важливе та потрібне у такий непростий для України час.

Реклама

Як зазначив шеф-редактор медійного об’єднання Василь Гарагонич, «Панорама Медіа Група» останнім часом ініціювала проведення багатьох соціальних і розважальних акцій. «Ми переконані, що держава намагається максимально забезпечувати вихованців дитячих будинків, яких зла доля позбавила батьків. Проте подарунки, зібрані нами від небайдужих людей і передані вихованцям Чинадіївського дитбудинку, сподіваємося, стануть промінчиком світла в наших сірих буднях. Дітям важлива не стільки матеріальна підтримка, скільки увага і повага до них», – зауважив Василь Васильович. 

Подарували дітям радість – 42
Реклама

Підготовка до зустрічі із вихованцями Чинадіїївського дитбудинку

Допомогли влаштувати свято для діток небайдужі закарпатці, які впродовж місяця приносили у редакцію речі для дітей: одяг, солодощі, іграшки, канцтовари. Як розповіла координатор проекту «Подаруйте дітям радість», журналістка газети «Панорама» Вікторія Морщук, зібрати вдалося дуже багато подарунків. «На Закарпатті живуть добрі та чуйні люди, які завжди готові прийти на допомогу. Ми ще раз у цьому переконалися. Закарпатці із задоволенням приносили речі для дітей. Був навіть випадок, коли цілий клас долучився до доброї справи і зібрав подарунки для малечі».

Подарували дітям радість – 43
Реклама

Підготовка до свята

 І от, напередодні Дня Святого Миколая журналісти відвідали дитячий будинок у селищі Чинадієво і відвезли подарунки дітям. У цьому дитбудинку мешкає понад 60 дітей, віком від 3 до 15 років. Із них 24 – дошкільнята. Заклад працює за родинним принципом, тобто тут є діти, які потрапили у дитбудинок разом із братиками і сестричками. Тому вихованці дитбудинку дуже дружні, вони надзвичайно щирі і з радістю йдуть на контакт.

Як розповіла заступник директора з навчально-виховної роботі Чинадіївського дитячого будинку Андріяна Перевузник, останнім часом з’являється багато меценатів та волонтерів, які допомагають дитячим будинкам. «Слава Богу, допомоги в нас зараз достатньо. Адже напередодні свят багато волонтерів, студентів, благодійників передають подарунки для діток. Але найбільше, що нам потрібно, це порозуміння та любов для дітей. Аби кожна дитина мала сім’ю, мала свого наставника, який допоможе їй знайти себе у цьому світі».

Як тільки дітки побачили гостей, то одразу ж підбігли знайомитися. Потім влаштували міні-концерт до Дня Святого Миколая та показали усі свої акторські, співочі та танцювальні таланти. Після виступу кожен вихованець закладу отримав подарунки. Дитячі очі наповнилися радістю та щастям, а на обличчях з’являлися посмішки. У залі лунав щирий дитячий сміх.

Як виявилося, робити добро легко. Варто лише захотіти. Для цього не потрібно мати тугий гаманець, треба мати добре серце. Та найголовніше для дітей навіть не подарунки, а та увага, яку вони отримують.

Пам’ятаєте, як співали в одному з мультфільмів, «Ведь так не бывает на свете, чтобы были потеряны дети». Тому, звісно, найкращий подарунок, який можуть отримати діти, – це сім’я. Родина, яка завжди буде поруч, любитиме та підтримуватиме. Кожна дитина заслуговує на люблячих батьків. Пам’ятайте про це.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно