Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль: "Я Туці наб’ю морду, якщо він ще раз згадає про Закарпаття"

Москаль: "Я Туці наб’ю морду, якщо він ще раз згадає про Закарпаття"

Москаль: "Я Туці наб’ю морду, якщо він ще раз згадає про Закарпаття"

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука має зайнятися своїми прямими обов’язками, а не розносити чутки про Закарпаття, заявив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті немає проблеми сепаратизму. Про це виданню сказав голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, коментуючи заяву заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгія Туки про те, що в регіоні фіксують прояви "м’якого сепаратизму".

"Сепаратизму на Закарпатті не було, немає і ніколи не буде. Якщо пан Тука через свою недорозвиненість не розуміє, що таке національна символіка і державний прапор Угорщини, нехай не лізе в ті справи, які не пов’язані з його повноваженнями. Ми не вивішуємо тут прапори "ДНР", "ЛНР" чи РФ. Вивішуємо символіку, дозволену трьома законами України. Безграмотних людей не можна в уряд пускати", – зазначив Москаль.

Реклама

Він наголосив, що Закарпаття не є під окупацією.

"Хто такий цей Тука? Він у житті на Закарпатті не був! Раз він заступник міністра з окупованих територій, нехай вибере собі кабінет у Сімферополі, Донецьку чи Луганську і там сидить і варнякає, що хоче. Закарпаття не було ніким окуповано. Якого хріна він сюди лізе? Я десь його зустріну в Києві і обов’язково йому це все висловлю в нелітературній формі. Нехай цей ідіот Тука йде і звільняє окуповані території, а не розносить плітки", – заявив губернатор.

Реклама

За його словами, угорська громада жодної загрози для України не становить.

"Проблем з угорською громадою немає і не було – це все надумано. Може, Тука – член агентури ФСБ і розхитує ситуацію? Що стосується других паспортів, то насамперед це проблема Києва, а вже потім – Закарпаття. Багато людей із прикордонних сіл працюють в Угорщині лікарями, учителями, ким завгодно. Жодної загрози угорці Українській державі не становлять – їх чисельність від усього населення України становить лише 0,04%. Що ви до них причепилися? Я Туці наб’ю морду, якщо він ще раз згадає про Закарпаття. Великий політолог хріновий. Нехай іде наводити лад на окупованих територіях", – резюмував Москаль.

Джерело: ГОРДОН

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно