Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві затримали жінку, яка змушувала жебракувати свою доньку (ФОТО)

У Мукачеві затримали жінку, яка змушувала жебракувати свою доньку (ФОТО)

У Мукачеві затримали жінку, яка змушувала жебракувати свою доньку (ФОТО)
26-річна Агнетта виховує 5 дітей. Найстаршій Марії - 10, найменшій Діні – всього 1 рік. Єдиний спосіб вижити: дитячі виплати та жебракування. До останнього недобросовісна мати привчила і найстаршу...

26-річна Агнетта виховує 5 дітей. Найстаршій Марії - 10, найменшій Діні – всього 1 рік. Єдиний спосіб вижити: дитячі виплати та жебракування. До останнього недобросовісна мати привчила і найстаршу Марію, яка допомагала матері-одиначці прокормити сім’ю.

ВІДЕО ДНЯ

Родина Агнетти переїхала до Мукачева із Росії кілька років тому. Сімейство жінки, як і інші подібні родини, працювали над збільшенням народжуваності, адже єдиним способом виживання для них - це гроші на дітей та нажебрані гроші, – повідомляє Наталія Машіко, речниця Мукачівського МВ УМВС.

Молоду жінку разом зі своєю старшою донькою Марією, працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції Марина Ільтьо та Віталій Кучера під час патрулювання містом у рамках посилених заходів безпеки, виявили біля Кафедрального собору по вул.Я.Коменського у спальному мікрорайоні міста - «Росвигові». Побачивши правоохоронців, мати з дочкою налякались і намагались втекти. Однак працівники міліції їх наздогнали і змусили матір пояснити свій вчинок.

Реклама

Горе-матір і не намагалася заперечувати, що коїла протизаконно, оправдовуючи себе, буцімто, інакшого виходу в неї не було. Вона одна і п`ятеро неповнолітніх дітей. Так, кожного святкового дня – вони були постійними гостями під церквами, чекаючи розчулених їхніми бідами людей. Для 10-річної дівчинки таке життя стало звичною справою. Вона суттєво відстає у розвитку від своїх однолітків: не вміє ні читати, ні писати. Проте для неписемної матері – це не проблема.

У Мукачеві затримали жінку, яка змушувала жебракувати свою доньку (ФОТО) – 01
Реклама

Як розповідає начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області Василь Соскіда, жінка знала про протиправність дій і кримінальну відповідальність за подібні вчинки. На цей раз горе-матір притягнули до відповідальності. Слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за статтею 304 част.1 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність), яке передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

У Мукачеві затримали жінку, яка змушувала жебракувати свою доньку (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно