Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Паводкова хвиля зруйнувала міст на Воловеччині. Люди залишилися без переправи

Паводкова хвиля зруйнувала міст на Воловеччині. Люди залишилися без переправи

Зараз Латориця вже не така бурхлива, як була минулого тижня. За кілька днів рівень води спав на кілька метрів, втім біди вона встигла накоїти немалої. У суботу транспортна переправа не витримала натиску паводкової хвилі і обвалилася.

ВІДЕО ДНЯ

В останні дні минулого тижня тут лило, як з відра, кажуть місцеві. В результаті рівень води почав різко підніматись. Підпору мосту підмило, перекриття просіло, частина ґрунту обвалилася. Місцеві своїми силами зробили дерев’яні кладки. Та, це ситуацію не вирішує, кажуть люди. Адже ходити такою переправою небезпечно.

За словами Тишівського сільського голови, цей міст аварійний вже давно. Влітку служба автомобільних робіт проводила обстеження, зробили проект по укріпленню переправи. Та втілити його в життя так і не судилось. Причина банальна – відсутність коштів. Ні кваліфікованих фахівців, ні відповідної техніки, аби вирішити проблему тут немає. 

Реклама
Читайте також:
Масштабний паводок на Закарпатті показали з висоти пташиного польоту

У районі вже створили надзвичайну комісію. Зараз чекають фахівця з облавтодору, який зможе оцінити масштаби руйнувань. Як запевнили в облавтодорі, без переправи люди не залишаться. А кошти на ці роботи віднайдуть.

Реклама

Ще одна проблема, яку також потрібно вирішити якнайшвидше – перенести електричну опору трохи далі від мосту. Із відповідною заявою місцеві вже звернулись РЕМу. Адже, якщо переправа ще більше просяде, потягне із собою і бетонний стовп і тоді село може залишиться ще й без електропостачання. Більше – у сюжеті "М-студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно