Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На кордоні затримано "винахідливого" угорця

На кордоні затримано "винахідливого" угорця

Два випадки незаконного переміщення цигарок через кордон попередили за останню добу прикордонники у пункті пропуску «Ужгород». Так, учора ввечері під час спільного з митниками огляду легкового автомобіля «Ford Mondeo» правоохоронці виявили 2040 пачок контрабандних цигарок «Rothmans»та «Philip Morris». Тютюнові вироби були ретельно приховані від контролю у конструктивних порожнинах лівого та правого порогів, задніх підкрильників автівки та у порожнині багажного відсіку. Проте, навіть така «винахідливість» не допомогла угорцю перехитрити прикордонний наряд, який уміло завадив спробі незаконного  збагачення. Військовим довелось демонтувати задні та запасне колеса, щоб отримати доступ до тайників.

ВІДЕО ДНЯ

Як результат, 31-річний іноземець залишився без легковика 2004 року випуску  та без прихованих у ньому цигарок. Їх на кордоні вилучили та оцінили на загальну суму понад 80 тисяч гривень, – повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Уже за декілька годин, прикордонники виявили ще один легковик з аналогічною «знахідкою». Цього разу,  у запасному колесі легкового автомобіля «Опель» наш співвітчизник намагався перевезти 205 пачок сигарет. Наразі, огляд транспортного засобу ще триває, сума оцінки контрабандного тютюну встановлюється.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно