Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатці стали героями масштабного реаліті-шоу на «Інтері»

Закарпатці стали героями масштабного реаліті-шоу на «Інтері»

Закарпатці стали героями масштабного реаліті-шоу на «Інтері»
У суботу, 23 грудня, на телеканалі «Інтер» покажуть неймовірну історію добра і любові. Команда масштабного реаліті-шоу «Час будувати» прийде на допомогу родині із Закарпатської області.

У суботу, 23 грудня, о 20:30 на телеканалі «Інтер» в четвертому, заключному випуску масштабного реаліті-шоу «Час будувати» – нова неймовірна історія добра і любові. Команда проекту в цей раз прийде на допомогу родині із Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Героїня цієї програми – Ольга – занадто рано подорослішала: в 14 років вона замінила маму для двох молодших братиків і сестри. Щоб прогодувати сім’ю, Олі доводилося після школи бігти на роботу. А ще вести господарство, доглядати за малюками і ремонтувати будинок, що руйнується.

«Оля впоралася, тому що в її серці живе величезна любов, – вважає лідер команди проекту Оксана Марченко. – Вона смиренно прийняла на свої тендітні плечі всі, що звалилося на неї. Можливо, до кінця не розуміючи всю складність ситуації в чотирнадцять років. Дівчина не кинула, не відмовилася, не звільнилася відразу від цього «тягаря» у вигляді трьох дітей. А взяла на себе відповідальність, як доросла. І зараз вона говорить: «Я ніколи не уявляла свого життя без них. Я без них – не можу ». Ось як треба любити! »

Реклама
Закарпатці стали героями масштабного реаліті-шоу на «Інтері» – 01

Команда проекту «Час будувати» вирушила в маленьке село на Закарпатті, щоб побудувати новий будинок для сім’ї Олі. «Такий шанс випадає рідко. І ми дуже раді за цю сім’ю. Вони сильно бідували. У старому будинку навіть води не було, щоб скупатися, випрати, Оля щовечора приносила по десять відер. А будинок стояв перекошений, просто на очах розвалювався, – розповідає односельчанка Вікторія. – Тепер вони нарешті будуть щасливі. Вони заслужили це».

Реклама

На допомогу команді проекту і будівельникам прийдуть знайомі, сусіди і земляки Олі. Підтримати цю сім’ю приїде популярна українська співачка Ірина Білик.

Закарпатці стали героями масштабного реаліті-шоу на «Інтері» – 02

«Це люди, з яких можна і потрібно брати приклад, – говорить про героїв проекту Ірина Білик. – Адже вони не скаржилися, що не чекали допомоги – просто жили і творили добрі справи. І за це Бог їх винагородив. Кожна людина в житті повинна відчути якесь диво. Завдяки проекту «Час будувати» в житті сім’ї Олі сталося диво. І я щаслива за цих людей».

Реклама

Куди відправиться сім’я Олі на час будівництва? Яким буде їх новий будинок? Що за ремесло освоїть Ірина Білик в закарпатській селі? Дізнаєтеся у суботу, 23 грудня, о 20:30 на телеканалі «Інтер» у програмі «Час будувати».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно