Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Промислові ворота від “КРУЖІК” – вагомий плюс для Вашого бізнесу

Промислові ворота від “КРУЖІК” – вагомий плюс для Вашого бізнесу

Промислові ворота від “КРУЖІК” – вагомий плюс для Вашого бізнесу

Компанія “КРУЖІК” пропонує не лише якісні ворота для домогосподарств, але й сучасні секційній та інші типи промислових воріт, які приноситимуть лише користь для Вашого бізнесу. Ворота від “КРУЖІК” виготовляються точно під розмір, що дозволяє закрити будь-які промислові отвори. Фахівці також готові до нестандартних замовлень, коли, наприклад, є нерівна підлога.нерівності підлоги.

ВІДЕО ДНЯ

Типи промислових воріт різноманітні, тим самим їх можна оптимально пристосувати до будь-якого промислового об’єкту. Конструкції дозволяють задовольнити будь-які вимоги заказника в плануванні будівель.

Промислові ворота BASE + призначені в основному для промислових і складських приміщень. Промислові ворота характеризуються відмінними теплоізоляційними властивостями. Їх конструкція заснована на вимогах максимальної міцності, довговічності, простоти і безпеки. При бажанні клієнта можна зробити ворота в будь-якому кольорі зразків RAL.

Реклама

Панорамні ворота ALU + пропонують грандіозне рішення в будівництві або адаптації промислових об’єктів до необхідності високої освітленості інтер’єру. Використання високоякісних матеріалів вдало поєднується з легкістю, елегантністю, міцністю і стабільністю. Важливими якостями для даного типу воріт є безпека, максимальне освітлення, корозійна стійкість. Панорамні ворота можуть бути пофарбовані по широкому спектру RAL. Звісно, не проблема вмонтувати і хвіртку.

Промислові панорамні ворота з максимально можливим склінням дають можливість показати зовні те, на що варто подивитися всередині. Цей варіант найбільш підходить для автосалонів. Панорамні ворота Alm + поставляються з акриловим склом товщиною 5 мм, вставленим в анодований алюмінієвий каркас. За бажанням можна вставити скління і з іншого виду орг-скла, а ворота пофарбувати в будь-який колір за шкалою RAL. Крім того, ворота з максимальним склінням шириною до 3000 мм виготовляються без вертикального підсилювача, від 3001 мм до 5000 мм, з міркувань безпеки, оснащуються вертикальним підсилювачем.

Реклама

Промислові ролетні ворота з простою і надійною конструкцією можуть бути встановлені в будь-який отвір. Ворота займають мінімум місця і не вимагають додаткового простору при відкриванні. Вони ідеально підходять в тих випадках, коли нема простору для відкриття або установки інших типів воріт. Профілі, що використовуються для виготовлення промислових ролетних воріт, завжди високої якості з поліуретановою ізоляцією. Всі промислові ролетні ворота виготовляються відповідно до Ваших потреб. Варто зазначити, що промислові ролетні ворота в деяких випадках необхідні для правильного і якісного функціонування виробництва.

Промислові швидкісні ворота призначені для використання всередині виробничих будівель, але також можуть бути розміщені зовні будівель. Вони призначені для тривалих інтенсивних авантажень. Вони виготовлені з якісного PES-наповнювача з посиленої тканини. Ворота оснащені безпечною контактною планкою і фотоелементами. Ці ворота також оснащені спеціальною системою захисту від зіткнень. Високошвидкісний датчик гарантує захист воріт від пошкоджень.

Крім того, компанія “КРУЖІК” виготовляє і якісні інтегровані двері для промислових воріт. Вони дають можливість значно економити на витратах енергії, дозволяючи увійти в приміщення без відкриття цілих воріт. Звичайно, колірна гамма збігається з воротами. Вхідні двері можуть бути доповнені і іншими аксесуарами. Вхідні двері можуть бути виготовлені з класичною висотою порогу 100 мм або 150 мм (в залежності від розміру воріт), або з низьким порогом висотою всього 15 мм (ширина воріт до 4500 мм). Рама інтегрованих вихідних дверей може бути в кольорі анодованого алюмінію, в будь-якому кольорі згідно каталогу RAL або в одному з більше 60 видів ламінування.

Реклама

Для автоматизації промислових секційних воріт пропонуються ефективні і надійні вальні електроприводи відомих німецьких виробників MFZ і GFA. Ці електроприводи поставляються як в повністю автоматизованій версії з усіма зручностями, так і у варіанті ручного управління з функцією "Присутність людини". Монтаж приводу, як правило, здійснюється безпосередньо на вал воріт. Приводи виробляються з живленням 230В і 400В і ступенем захисту IP65. Можливо підключити різні блоки управління і широкий спектр аксесуарів.

Ще один вагомий плюс від промислових воріт від “КРУЖІК” – це яскрава кольорова гамма. Якщо ви хочете, щоб колір воріт асоціювався з кольорами Вашої компанії, кольором фасаду або просто висловлював Ваше бажання, “КРУЖІК” пропонує широкий вибір майже з 3000 кольорів за зразком RAL. Високоякісні акрилові фарби гарантують довговічність і стабільність кольору. Усі відтінки кольорів можуть застосовуватися до всього асортименту промислових воріт, включаючи панорамних.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно